Eladó Szépségszalon

1478 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Megvételre kínálok Győr belvárosában egy közel 80 nm-es szépségszalont, ami magántulajdonban van és tehermentes. 2021-ben teljes felújításon esett át az ingatlan, cserélve lettek a vízvezetékek, a villanyvezetékek, valamint a hálózat 3x25 A-es bővítésére is sor került. Az új bútorok és burkolatok amellett, hogy nagyon esztétikusak, kiváló minőséget is képviselnek, ez nagyban hozzájárul a szalon pozitív megítéléséhez.
A létesítményben jelenleg egy tetováló műhely üzemel, továbbá megtalálható 2 műkörmös részére kialakított helyiség, ezekhez tartozik egy tágas váróterem. A szalon hátsó felében egy 23 nm-es fodrászműhely kapott helyet, ahol 3 dolgozó kényelmesen és zavartalanul dolgozhat, ehhez szintén tartozik egy várakozó rész. A munkaterületeken kívül egy tároló, konyha, fürdőszoba wc-vel szintén az üzlethelyiség részét képezik.
A fűtésről elektromos konvektorok gondoskodnak, a melegvíz-ellátását két külön rendszeren levő villanybojler szolgáltatja, egyik a fürdőszoba és konyha ellátásáért felelős, a másik pedig a fodrászatéért.
A szépségipar, mint az köztudott, egy folyamatosan fejlődő, "örökzöld" ágazat, amire mindig van állandó kereslet, így ez az egyik legkiválóbb befektetési lehetőségek egyike. Ne maradjon le róla, hívjon és egyeztessünk időpontot!

Kozma Ádám

Kozma Ádám

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 195 1509
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban