Eladó tágas, 5 szobás ház Kulcson

3267 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Akár nagy család számára, de még munkásszállásnak is alkalmas, ez a fejlődő ipari körzetek közelében, Kulcson levő, tágas, napfényes, eladó 5 szobás családi ház. Az ár irányár!

Az 1989-ben épült ez a ház, osztrák, szigetelőanyagot is tartalmazó blokkokból. A külső falakon szigetelés található, de a ház színezése már az új tulajdonosra vár. A ház belső elrendezése a mai kornak is megfelelő, de éppen ezért érdemes költeni a felújítására, mert akár nagyobb családok számára is kiváló családi otthon lehet belőle.

A földszinten nappali és 2 szoba, konyha, kamra, és fürdőszoba található. Az emeleten 2 szoba, fürdőszoba és gardrób kialakítására is alkalmas tágas előtér található. A ház alatt 80 négyzetméteres, hatalmas pince található, mely magába foglal egy 37 négyzetméteres, szerelőaknás garázst is, ami akár szerelőműhelynek is alkalmas.

A fűtés gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is lehetséges, radiátoros hőleadással. A melegvizet két elektromos bojler biztosítja.

A telek 941 négyzetméteres. Lehetőség van konyhakert kialakítására is, azok számára, akik szeretnének kertészkedni. Egy felújításra szoruló hangulatos kerti kiülő is található a telken. Az udvar is még tartogat lehetőségeket. Van még hely medencének, játszótérnek stb. Ideális, akár kerti partiknak vagy a család kedvenceinek, akik kedvükre szaladgálhatnak majd rajta. Parkolni a garázsban, az udvaron és a ház előtt is lehetséges.

A ház csendes környéken található. Óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség, minden gyalogosan elérhető távolságon belül, de ugyanez mondható el minden közintézményről is. Az autópálya közelsége az autóval ingázók számára is ideálissá teszi. A Velencei tó, Budapest vagy Dunaújváros is 10-40 percen belül elérhető autóval. A környéken épült és ezek után épülő új üzemek folyamatosan kínálnak munkahelyeket. Ezért is sokan választják állandó lakhelyül ezt a Duna parti települést. A fővárosi nyüzsgés után jól esik a pihenés, egy nyugodt vidéki családi házban.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila
PRÉMIUM

Wollein Attila

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban