Eladó tégla lakás remek helyen, remek állapotban, remek áron

2195 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr egyik családiházas részén egy kis zsákutcában eladóvá vált egy közel 50 nm-s téglalakás.

A Jancsifaluban található első emeleti ingatlan egy tégla társasházban.

A 48 nm-s lakás jelenlegi elosztása a szobák tekintetében: kis nappali rész + két hálószoba. Belépve egy előszobába érünk, melyből balra egy kis tároló, balra pedig a konyha nyílik kis étkezővel! Egyenesen tovább annak idején egy tágas szoba volt, melyből egy fallal leválasztva lett egy kis nappali rész valamint egy háló. Az előszobából jobbra egy folyosó nyílik, melyből a másik háló, a fürdő és a külön mellékhelyiség érhető el.
Mivel az alapterület és az elosztás is engedi, így falak bontásával, a jelenlegi konyha áthelyezésével kaphatunk egy tágas, amerikai konyhás nappalit és két kényelmes hálószobát is.

A lakás szép állapotban van, akár egy festés után költözhető is.
Jelenlegi tulajdonosai 5 éve laknak benne. Költözésük előtt esztétikai felújítás történt (burkolás, festés) de a villany és a vízhálózatot is rendbetették. Cserélték az ablakokat, melyek műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval lettek ellátva.

A meleget jó állapotú konvektorok biztosítják. A lakás klímája annyira jó, h a gázra 6700 Ft havi átalány díjat fizetnek egész évben. A közös költség a felújítási alappal együtt 11.000 Ft még pár évig. (Felújítás nélkül 5600 Ft).

A lakáshoz a közös udvaron át könnyen megközelíthető, önálló, 6nm-s tároló tartozik.
A lakás előtt a parkolás ingyen van, - és itt biztos teljesül sokak vágya, hogy ablakból lássák az autójukat -mert mindig van hely a ház előtt, de ha kisgyerekkel költözne valaki, akkor a lakás ablakaiból a gyerkőcöt is szemmel tarthatja a ház előtti játszótéren.

Boltok (Aldi, Spar stb) 5 perc gyalog, a Belváros kocsival 5, biciklivel 10 perc.

Elhelyezkedésének és állapotának köszönhetően ajánlom fiatalok, gyerekesek és kevésbé fiataloknak egyaránt, de befektetésnek is jó vétel mindenképp!

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 829 8863
Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 829 8863

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.