Eladó teljesen felújított lakás Siófok belvárosában

5072 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok egy teljes körűen felújított ingatlant Siófok belvárosában. A felújításon során új villanyhálózat lett kiépítve (új kábel, új szerelvények, új kapcsolószekrény, UTP minden szobában) minden burkolat és szaniter teljesen megújult, és álmennyezet került beépítésre takarékos led lámpákkal.

A 4 lakásos épület jelenleg osztatlan közös tulajdon és nem társasház. A fogyasztást egyedi mérők szerint számolják el. Évekkel ezelőtt a ház komplett homlokzati szigetelést kapott. A parkolás az utcán ingyenes, a Sió Pláza, belváros 150 m-re helyezkedik el, kvázi minden gyalogtáv.

A lakás elrendezése:
- 1 Konyha
- 1 Fürdőszoba
- 3 Hálószoba
- 20 nm zárható pince/tároló

A konyhában új egyedi gépesített konyhaszekrény került beépítésre. A mosógép és szárítógép is itt kapott helyet. Gáz főzőlap, elszívó, mosogatógép, alul-fagyasztós hűtő. A konyhaszekrény elrejti a takarékos 6 kw-os parapetes minikazánt ami a lakás radiátoros fűtését biztosítja wifi-s termosztáttal.

A fürdőszobában egyedi épített zuhany van esőztetővel, új wc, pár praktikus polc a jobb helykihasználtság érdekében. A meleg vizet villanybojler biztosítja. A 3 hálószobában új laminált padló található.

Pince/tároló
Alagsorban külön ~20 nm zárható tároló is tartozik a lakáshoz.

Kiváló választás lehet állandó lakásnak, nyaralónak, vagy akár üzleti célú bérbeadásra is. Ha az ingatlan felkeltette a figyelmét hívjon bátran akár hétvégén is!

Jobbágy Zsolt

Jobbágy Zsolt

Ingatlanértékesítő
Siófok
+36 (30) 331 3229
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban