Eladó több generációs ikerházfél a XXI. kerületben!

3087 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Árcsökkenés!

Megvételre kínálok Csepel Rózsadombon egy 150 m2-es ikerházfelet. A teljes telek területe 615 m2, ebből a saját telekrész pedig 406 m2. Osztatlan közös tulajdonú telken fekszik, ügyvédi használati megosztással.

Összesen 3 db lakrész található az ingatlanban.
Az első lakrész 73 m2- es, ami 2 db hálószobából, egy nappaliból , egy előszobából, egy wc-ből, egy fürdőszobából és egy konyha-étkezőből áll.
A második lakrész 47 m2-es, 2 szintes. A földszinten található egy amerikai konyhás nappali-étkező, egy fürdőszoba, az emeleten pedig egy wc és egy hálószoba lett kialakítva.
A hamadik lakrész 30 m2-es szuterén szint, amely egy előtérből,egy közlekedőből, egy kamrából, egy konyha-étkezőből, egy fürdőszobából és egy hálószobából áll.
A lakrészek önálló közművekkel rendelkeznek.

Az ingatlan tégla építésű, a szobák parkettásak, a nyílászárók újak, a villamoshálózat részleges cseréje megtörtént. Az épület 10cm szigeteléssel lett ellátva.
Részben klímatizált, fűtése gáz-cirkós.
Tartozik a lakáshoz egy önálló aknás dupla garázs és egy fedett kocsibeálló. Összesen 4 db autó parkolására van lehetőség.
Az ingatlan teljesen tehermentes.

A közlekedés kiváló! Iskola, óvoda, buszmegálló, bevásárlási lehetőség sétatávolságra található. Kocsival a belváros maximum 30 perc. Parkolni az utcán ingyenesen lehetséges.

Jelenlegi és leendő ügyfeleimnek díjmentes hitelügyintézést, ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Hívjon bizalommal!

I am offering for sale a 150 m2 semi-detached house in Csepel Rózsadomb. The total area of ​​the plot is 615 m2, of which the own plot is 406 m2. It is located on an undivided common property plot, with a share of use by a lawyer.

There are a total of 3 flats in the property.
The first part of the apartment is 73 m2, which consists of 2 bedrooms, a living room, a hall, a toilet, a bathroom and a kitchen-dining room.
The second part of the apartment is 47 m2, 2 floors. On the ground floor there is a living-dining room with an American kitchen, a bathroom, and on the first floor there is a toilet and a bedroom.
The third apartment is a 30 m2 basement level, consisting of an entrance hall, a corridor, a pantry, a kitchen-dining room, a bathroom and a bedroom.
The flats have independent utilities.

The property is built of brick, the rooms have parquet floors, the doors and windows are new, the electricity network has been partially replaced. The building is 10cm insulated.
Partly air conditioned, gas circulating heating.
The apartment has a double garage with a separate shaft and a covered parking space. A total of 4 cars can be parked.
The property is completely unencumbered.

The transport is excellent! School, kindergarten, bus stop, shopping within walking distance. By car, the city center can be reached in 30 minutes. Parking on the street is free.

We offer free credit administration and legal advice to my current and future clients.
We undertake to prepare an energy certificate with a short deadline.

Call me with confidence!

Faragó Katalin

Faragó Katalin

Ingatlanértékesítő
Szigetszentmiklós
+36 (70) 731 8157
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban