Eladó új, 3 szobás ikerház Vámosszabadin

8377 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Vámosszabadi, új építésű ikerház eladó.

A településről: Magyarország északnyugati részén, a Duna partján helyezkedik el a 14-es számú főút mellett. Határátkelő Szlovákia felé. Győr-Moson-Sopron megye északkeleti részén található, a megyeszékhelytől mintegy 7 kilométer távolságra.
Kb. 1660 főt számláló község.
Egyre többen választják Vámosszabadit a győriek közül is, hiszen még mindig az egyik leggyorsabban elérhető (Árkádtól 8 perc) a környező lehetőségek közül és a telekárak megfizethetők.

Jelen hirdetésben szereplő családi ház (62 m2) egy 900 m2-es telken fekszik másod magával.
A házhoz tartozik még egy tároló (8 m2), terasz (9 m2) és egy gépkocsibeálló is (18 m2).
Fontos, hogy a két ház hasznos alapterületű helyiségei nem szomszédosak. A két ház a tárolóin keresztül kapcsolódik egymáshoz, ez a házrész bejárása az első ház mögötti úton történik. Egymás életterét nem zavarják, nincs átjárás a másik telkén.
A ház elosztása: Előtér, amerikai konyhás nappali étkezővel, két szoba, egy fürdőszoba, külön WC és külön tároló kerékpároknak (akár).
A ház fűtéskész állapotban kerülhet átadásra várhatóan: 2022 őszig. Természetesen, kulcsrakész befejezésre is van lehetőség.

A családi házra CSOK, Zöld hitel, illetékmentesség is igényelhető/felvehető, így az összes támogatás kihasználható rá, ami jelenleg elérhető.
A vállalkozó és összeszokott csapata, aki a házat építik, számos referenciával rendelkeznek, lassan 15 éve építenek, befejeznek, felújítanak.
Ez alatt az idő alatt kialakult egy rutin, a házak terveit folyamatosan alakítják, mindig a kor legfontosabb követelményeinek és trendjeinek figyelembe vételével. Tudják, amit vállalnak azt precízen, pontosan megvalósítják, határidők, igények betartásával.

Teherhordó falazat Leier N+F 30-as tégla, 15 cm-es hőszigetelő rendszerrel. Fafödém, tűzgátló gipszkarton álmennyezet 30-cm hőszigeteléssel. Terrán fekete tetőcserép, antracit bádogos szerkezet és esőcsatorna.
Homlokzati fehér műanyag nyílászárók hő- és hangszigetelt 5 légkamrás, 3 rtg üvegezéssel, műanyag 5 ponton záródó hőszigetelt fehér bejárati ajtó.
A fűtésről és melegvízellátásról egyedi kondenzációs gázkazán gondoskodik (SAUNIER DUVAL), hőleadás radiátorokon keresztül. A ház hűtéséről inverteres klíma gondoskodik a nyári napokon.

Ne maradjon le róla!
Keressen az alábbi számon: +36203526426

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, zöld hitel, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban