Eladó új családi ház Ásványrárón Zöld hitellel

304 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Mosonmagyaróvár Járás: Ásványráró, új építésű családi ház eladó.

Ásványráró a Szigetköz középső részén, a Duna jobb partján fekszik, Győrtől 20, Mosonmagyaróvártól 22 km-re. Közúton az 1401-es számún érhető el; vasúti összeköttetése nincs.

Győrt elhagyva Győrújfalu, Győrzámoly, Győrladamér irányába tapasztalhatjuk, hogy Ásványrárót közelítve egyre több zöldövezet, egyre kevésbé nyüzsgő települések következnek. Az autóút a közelmúltban újult meg, tükörsima, nyílegyenes.
Ásványráró megközelítőleg 2000 lakost számlál. Egyre népszerűbb, sokan a nagyváros zajától lelnek itt nyugalomra.
Új építésű házak egyre több épül a közelben, a telekárak itt még megfizethetőek.

Jelen hirdetésben szereplő családi ház (94 m2) egy 1100 m2-es telken fekszik másod magával. Nem ikerházról van szó, sem közös fal, sem összeérő parkolók, sőt egymás telkén átjárás sincs.
A ház fűtéskész állapotban kerül átadásra várhatóan: 2022 májusában. Természetesen, kulcsrakész befejezésre is van lehetőség.

A családi házra CSOK, Zöld hitel, illetékmentesség is igényelhető/felvehető, így az összes támogatás kihasználható rá, ami jelenleg elérhető.
A vállalkozó és összeszokott csapata, aki a házat építik, számos referenciával rendelkeznek, lassan 15 éve építenek, befejeznek, felújítanak.
Ez alatt az idő alatt kialakult egy rutin, a házak terveit folyamatosan alakítják, mindig a kor legfontosabb követelményeinek és trendjeinek figyelembe vételével. Tudják, amit vállalnak azt precízen, pontosan megvalósítják, határidők, igények betartásával.

Teherhordó falazat Leier N+F 30-as tégla, 15 cm-es hőszigetelő rendszerrel. Fafödém, tűzgátló gipszkarton álmennyezet 30-cm hőszigeteléssel. Terrán fekete tetőcserép, antracit bádogos szerkezet és esőcsatorna.
Homlokzati fehér műanyag nyílászárók hő- és hangszigetelt 5 légkamrás, 3 rtg üvegezéssel, műanyag 5 ponton záródó hőszigetelt fehér bejárati ajtó.
A fűtésről és melegvízellátásról egyedi kondenzációs gázkazán gondoskodik (SAUNIER DUVAL), hőleadás radiátorokon keresztül. A ház hűtéséről inverteres klíma gondoskodik a nyári napokon.

Az utolsó itt épülő ház, ne maradjon le róla!
Keressen az alábbi számon: +36203526426

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, zöld hitel, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.