Eladó új építésű lakás a XII. kerületben!

1140 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó új építésű lakás a XII. kerületben!
Budán, a XII. kerület patinás részén, Kútvölgyben , hangulatos, kis forgalmú, zöldövezeti utcában találjuk az ingatlant. A hegyvidéki, csendes kis utcában, egy 2000 m2 -es telken helyezkedik el ez az impozáns új építésű társasház.
A kiváló infrastruktúra és tömegközlekedés, ugyanakkor hegyvidéki zöldövezetekre jellemző hangulat és nyugalom várja a lakókat. A mindennapok kényelmét és a praktikus teendők gondtalanságát kiváló oktatási intézmények, valamint a környéken és a közeli bevásárlóközpontokban megtalálható üzletek, bankok és színvonalas szolgáltatások biztosítják. Az impozáns, modern vonalú épületben 4 lakás, 8 parkoló és 4 tároló épül az energiatudatos építészet jegyében. A lakások magas minőségű anyagokkal készülnek, 94-153 m2 alapterületűek, földszinti lakásaink kertkapcsolatosak. Az exkluzív épületben található egy kétszintes penthouse is, amely nappali és háló blokkra osztható.
A 4 db új prémium kategóriás,(melyből már csak 3 elérhető) exkluzív budai lakás várja igényes tulajdonosát. A minden igényt kielégítő, magas felszereltségű lakások családok, üzletemberek és értékálló befektetést keresők számára egyaránt nagyszerű lehetőséget kínálnak. Az épületben a kényelmes közlekedést privát lift segíti, a hőellátást környezetbarát levegő-víz hőszivattyú biztosítja, a lakásokban felület hűtés-fűtés készül, a nappalikban fan-coil kiegészítéssel. A hátsó, csendes kert felé megnyitott épülettömb modern dizájnjával, egyéni igényekre szabható lakás-enteriőrjével és praktikus ám stílusos élettereivel ideális választás a budai belső kerületekben lakást kereső vásárlóknak. A leendő tulajdonosok egyszerre élvezhetik a város közeli hegyvidék nyugalmát és a felső kategóriás életstílust. Ezek a minden igényt kielégítő lakások kényelmet, nyugalmat, biztonságot kínálnak.
A földszinten elhelyezkedő, északi tájolású, kertkapcsolatos 3 szobás lakás, 93.92 m2 alapterülettel és 31.92 m2-es terasszal kerül kialakításra. A 3 szoba és kiszolgáló helyiségei, valamint a privát kertrész ideális lakóteret nyújt családok számára is. Remek elrendezésű otthon: tágas konyha-étkező terület tekintélyes méretű nappalival, gardrób; 2 db hálószoba saját fürdőszobával. A lakáshoz privát kert, 2 db pinceszinti gépkocsi-beálló, valamint tárolóhelyiség tartozik.
A kitűnő lokációval rendelkező ingatlan, lendületes, ám letisztult homlokzatú , a legfrissebb építészeti trendek alapján került megtervezésre. A kivitelezéskor fontos szempont hogy emberközeli , prémium minőségű lakóépület létrehozása reális ,elérhető áron. A magasan kvalifikált építőipari és beruházási ismeretekkel rendelkező kivitelező garancia a kiváló minőségre és a projekt határidőre való befejezésére. A gondos funkcionálisan és formailag összehangolt tervezés és fokozottan ellenőrzött kivitelezés garantálja a jelenkor műszaki ,esztétikai igényeinek kielégítését. A beruházói koncepciónak megfelelően a lakások „Okosotthon” vezérléssel lesznek ellátva, amelyek alkalmasak lesznek a hűtés, fűtés, árnyékolás és a biztonságtechnikai rendszerek vezérlésére és távelérésére. A burkolatok értékegyeztetéssel megválaszthatóak, az ár tartalmazza a pinceszinti tároló és a 2 db gépkocsi beálló árát ! Amennyiben nagyobb térre lenne szükség lehetőség van két lakás összenyitására is! Átadás 2020. május!
A beruházó könnyített ,a készültségi szintnek megfelelő fizetési ütemezést tett lehetővé.
Fizetési ütemezés:
- Szerződéskötéskor: 25%
- Pinceszint szerkezetkész állapotakor: 25%
- Lakás szerkezetkész állapotakor: 20%
- Lakás emelt szintű szerkezetkész állapotakor: 20%
- Birtokba adáskor: 10%
Érdeklődés esetén részletes műszaki leírást küldök.
Kiváló helyszín ,remek lehetőség, amennyiben hasonlót keres tavasz végén már a teraszon fogyaszthatja reggeli kávéját, ne döntsön amíg ezt nem látta!
Hívjon akár hétvégén is!
Eladási ár:186800000 Ft
Baráth György:06304845262