Eladó újépítésű kertes ház kiváló áron!

440 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Távol a város zajától, de mégis közel Dunavarsányban a Duna-parthoz közeli lokációval első tulajdonosát várja egy új építésű, minőségi anyagokból épült, kertes ikerház.
Az ingatlan nettó 69m2, ami egy amerikai konyhás nappaliból, 3 szobából, 1 fürdőből, illetve 2 mosdóból áll.

A telken belüli teljes nyugalomról az utcafront felől egy 2 méteres zaj és hangátló kerítés gondoskodik, amin beljebb lépve található a 293m2-es privát kert, amely autóbeállójával zárt parkolási lehetőséget is biztosít.

Az udvarról belépve az előszobában (2.93m2) talaljuk magunkat, ahonnan jobb kéz felől egy különálló mosdó (1.56m2), szemből egy hálószoba ( 9m2), balra pedig a fürdőszoba (8.16m2) WC-vel felszerelve nyílik.
Tovább haladva a tágas nappaliban (22.53m2) találjuk magunkat, ahol egy légtérben mégis kicsit elkülönülve került a konyha (8.76m2) kialakításra.
A másik 2 szoba (szobánként 8.56m2) is innen közelíthető meg.
Egy kétszárnyas üvegajtón keresztül a nappaliból nyíló teraszra (21.41m2) érkezünk meg, ami tökéletes helyszínként szolgál a családnak a napsütéses órákban akár kerti sütögetésekhez is.

A ház kizárólag minőségi anyagokból készült.
Külső falazata 30cm-es Leier tégla 10cm-es dryvit szigeteléssel. belülről 10cm-es válaszfalak határolják, illetve műanyag nyilászárok kerültek beépítésre.
Tetőszerkezete fafödémes, mediterrán stílusú beton cserép fedéssel.
A fűtés és melegvízellátásról energiatakarékos kondenzációs gázkazán gondoskodik.

Közlekedés szempontjából is kiváló választás Dunaharsány ugyanis a település közvetlen összeköttetésben van a fővárossal, ami segítségével a Keleti pályaudvar elérhető átszállás nélkül 40 perc alatt.
Autóval szintén ennyi idő alatt lehet eljutni a belvárosba.

Az ingatlan külseje készen áll, jelenleg a belső munkálatok zajlanak.
Az átadás várható időpontja 2020. december.

A 4 házas portfolió utolsó darabja, a többi már elkelt.

Céges kivitelezés, CSOK és államilag támogatott hitel is igényelhető rá.

Irodánk lehetőséget nyújt az adásvételhez szükséges összes ügylet gyors és precíz lebonyolításához (hitelügyintézés, ügyvéd, energetika).

Amennyiben a leírtak felkeltették az érdeklődését és bármi kérdése van keressen bizalommal.

Mórocz Zsolt

Mórocz Zsolt

Kapcsolattartó
Budapest 13. kerület
+36 (30) 160 8108
Mórocz Zsolt

Mórocz Zsolt

Kapcsolattartó
Budapest 13. kerület
+36 (30) 160 8108

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.