Eladó üzlethelyiség Békéscsaba kellős közepén

362 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Békéscsaba belvárosának kellős közepén, egy népszerű üzletsor különálló, utcai bejárattal, kirakattal rendelkező, 43m2-es üzlethelyiségét kínáljuk megvásárlásra.

Az üzletsoron jelenleg minden tevékenység üzemel, azonban az üzletház és az étterem is eladó, mindkettő a kínálatomban megtalálható.
Kivételes lehetőség, hogy némi átalakítással az egész üzletsor egybe nyitható, ami összesen 275m2 igényesen megépített üzlettér - Békéscsaba legfrekventáltabb részén!!

A csinos kis üzlethelyiség jellemzői:
- a 24m2 vendégtérben kettő vízkiállás, a kisebb helyiségben kézmosó lett kialakítva, valamint zuhanyzó és külön WC kézmosóval,
- fűtését, melegvíz ellátását Viessmann kombi gázkazán biztosítja padlófűtésen keresztül
- minden helyiségben kerámialappal burkoltak
- az ingatlanba egyedileg gyártott, kiváló minőségű fa nyílászárók lettek beépítve, valamint a helytakarékosság miatt két helyiségben is tolóajtót alkalmaztak elegáns megoldással
- az üzleti ingatlan alkalmas kozmetika, fodrász- vagy szépségszalon működtetésére is, azonban ajánljuk irodának, rendelőnek és még számos tevékenységre átalakítható.

Amennyiben a hirdetés felkeltette figyelmét, kérdése van, szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, keressen elérhetőségeimen!

Tóth Brigitta

Tóth Brigitta

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 956 3560
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban