Eladó világos, jó elosztású iroda Nádorvárosban

1253 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Forgalmas helyen keres kiváló adottságokkal rendelkező irodát? Ne keressen tovább!

Nádorváros közkedvelt részén kínálok megvételre egy kivételesen jó adottságokkal rendelkező 44 m2-es bútorozatlan irodát liftes irodaház első emeletén.

Az ingatlan a város minden irányából könnyen megközelíthető, az irodaház 2008-ban épült, 2021-ben felújították, esztétikus laminált padló burkolatot kapott.

Az iroda elrendezése: három tágas, világos irodahelyiség és egy kisebb irattár/raktár helyiség.

A helyiségek hőmérséklete szabályozható, a mennyezeti hűtő-fűtő klímaberendezés télen a melegért, nyáron a hűvösebb hőmérsékletért felel. Az iroda tűzjelzővel és riasztóval felszerelt.

Félemeletenként közös használatú teakonyha, külön férfi és női mosdó található.

A közös költség 22.000 Ft/hó, mely tartalmazza a közös helyiségek takarítási és egyéb költségeit, valamint a bérelt irodahelyiség hűtés-fűtési díját.
Az ingatlanhoz tartozik egy zárt udvari kocsibeálló, amelynek ára: 2.000.000 Ft + ÁFA, ezt a hirdetési ár nem tartalmazza.
Az utcán a parkolás díjmentes.

További részletekért érdeklődjön a 30/426 4792-es számon!
A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk teljes körű szolgáltatást biztosít, díjmentes jogi tanácsadással és bankfüggetlen hitelügyintézéssel várjuk!

Dr. Benke Hedvig

Dr. Benke Hedvig

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 426 4792
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.