Eladó vízközeli étterem Szabadifürdőn

534 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Amennyiben egy kiváló befektetésen gondolkodik, és a Balatontól 2 perces sétatávolságra szeretne vendéglátással foglalkozni, akkor megtalálta a legjobb választást.! Siófok Szabadifürdő városrészében kínálok eladásra egy jelenleg is üzemelő, bejáratott vendégkörrel rendelkező éttermet, amely 90 fő befogadására alkalmas.

A lokáció tökéletes, boltok, panzió, és az Aranypart is karnyújtásnyira helyezkedik el. A nyári szezonban rengeteg vendég fordul meg ezen a frekventált helyen. Szezonon kívül pedig a törzsvendégek, és a családi valamint céges rendezvények megtartására kialakított különterem garantálja a biztos bevételt.

A 200 m²-es két szintes épület kiváló állapotban van, mivel az évek során folyamatosan karbantartották és felújították. A földszinten elhelyezkedő konyha (teljes technológiával, HACCP minősítéssel) és a vendégtér is berendezett, amely a vételár részét képezi. Szintén itt találhatóak az előírásoknak megfelelő további helyiségek az előkészítő, a mosogató, a hűtőkamra és a személyzet részére kialakított öltöző és mellékhelyiség is.

Az emeleten jelenleg a 10 fős személyzet befogadására alkalmas szálláshely, valamint további két minigarzon található, melyekhez zuhanyzó és mellékhelyiség is tartozik. Az ingatlan klimatizált, riasztó- és kamerarendszerrel felszerelt.

Akár budapesti, vagy balatoni ingatlan, preferáltan lakás, nyaraló vagy családi ház is beszámítható a vételárba korrekt értékegyeztetéssel.

Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon, hívjon és nézze meg személyesen ezt az igazán különleges lehetőséget!

Jobbágy Zsolt

Jobbágy Zsolt

Ingatlanértékesítő
Siófok
+36 (30) 331 3229
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban