Elbővülő otthon Kisteleken

4655 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kistelek egyik csendes, átmenő forgalomtól mentes utcájában eladóvá vált egy 52 nm-es ház, 729 nm-es telken. A jelenlegi tulajdonos az elmúlt években rendkívül sok figyelmet, törődést fordított arra, hogy az ingatlant és a környezetét szebbé varázsolja. A tető faszerkezetének cseréjéről, festésről, fedett terasz kialakításáról, kerítés építéséről gondoskodott.
A ház vegyes falazatú (vályog+tégla), a nyílászárói fából készültek. Az otthon melegéről vízteres kandalló és radiátorok biztosítják.

Az ingatlanban található két egymásból nyíló szoba, egy fürdő és Wc egyben, egy az előtérből boltívvel elválasztott konyha és egy kamra is. A szobák méretéből és az ablakok kialakításából fakadóan könnyen átalakítható egy amerikai konyhás nappalival + hálószobával rendelkező otthonná.

A házhoz tartozik egy 20 nm-es 2005-ben vályogból épült melléképület, valamint állattartásra alkalmas épületek is.

Az ingatlan elhelyezkedése ideális, mert az intézmények, boltok, buszmegálló is elérhetőek 10 percen belül, de a Belváros sem több, mint 10-15 perc gyalog.

Az ügyvédi munka, a hitelügyintézés, valamint az energetikai tanúsítvány kiállítása szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal
eredményesebben fog célba érni.

Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!
Kérdéssel, időpont egyeztetéssel forduljon hozzám bizalommal!
Hegedűs Csabáné Éva
06-30-643-2829

Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 643 2829
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.