Ez az ingatlan foglalózva van

Elegancia,kényelem ,igényesség

3162 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szegeden eladó igényes családi ház.

A belső kialakítása mind térben mind minőségben összhangot ,kényelmet ,eleganciát nyújt.
Elrendezésében kialakítottak egy üvegfrontos nagy nappalit ,/20 m2-es terasz kapcsolattal/ tágas konyhát étkezővel, 3 kényelmes méretű hálószobát ,2 gardróbot,2 fürdőszobát.
A legfelső szinten teret kapott egy lakosztály,nappalival,hálószobával,dolgozószobával,fürdővel és 20 m2-es terasszal. Az alagsorban szabadidős helyiség/ szauna / és borospince lett kialakítva.
A konyhát " alno" konyhabútor családdal rendezték be " miele" gépekkel : 2 db elektromos sütő,mikrohullámú sütő,kv-főző,indukciós főzőlap/ 6 -os /,mosogatógép.
A fürdőszobákat " duravit " fürdőszoba bútorokkal , szaniterekkel és " keuco " fürdőszobai kiegészítőkkel alkották meg.
A hálószobák és gardrób helyiségek berendezései egyedi gyártású beépített szekrények és bútorok. A nyílászárók belül fa kívül fém,néhol árnyékolókkal felszerelt az emeleten fa.
A beltér burkolata a nappalinál és konyhánál amerikai dió faparketta az emeleten padlószőnyeg jellemzően a szobákban,a vizesblokkokban hidegburkolat.
A hűtést 4 db klíma " Panasonic " biztosítja / hűtő- fűtő/ a ház fűtése padlófűtés radiátorokkal kombinálva.A napkollektor a fűtés mellett a medence fűtéstét is biztosítja.
A kültéri medence feszített víztükrű, üvegmozaikkal burkolt ,szigetelt,teljes gépészettel látták el. Napozó terasz burkolata tikfa illetve mészkő.
A házban dupla garázs 2 fedett és 2 autóbeálló biztosítja kényelmes parkolást,elektromos kapukkal ellátva .A védelmet riasztó és kamera biztosítja.A ház körül kerítés,az udvarban több helyen térburkolat található a garázs és a beállók burkolva lettek.
A pincerészben szabadidő helyiség és borozó került kialakításra .

Irányár: 220,000,000-.

Hívjon bizalommal.

Kratochwill Andrea 0620/9679-219

Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 606 3597
Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 606 3597

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.