Elegáns családi ház Elek központjában!

14236 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Elegáns családi ház Elek központjában!

Eladó Elek város központjában egy újragondolt vegyes falazatú családi ház. Az ingatlan hasznos lakható területe összesen 158 m2, ahol 1 nappali, 3 hálószoba, 1 nagy konyha, kamra és egy tágas modern fürdőszoba található. Az ingatlan az 1930-as években épült, amelyet tulajdonosa 2017 évben újított fel szinte teljesen. A felújítás során a ház új nyílászárókat, hidegburkolatot, szallagparkettát, illetve új villamoshálózatot kapott. Az udvara közel 2000 m2, amely pakosított, rendezett és teljesen körbekerített. Az ingatlanba lépve egy hosszú, téliesített folyosó tárul elénk, ahonnan egy szép nappali, egy hatalmas konyha és egy tágas felújított fürdőszoba található. Az emeleti részen szintén egy folyosóról külön bejárattal rendelkező három hálószobát találunk. A ház fűtéséről egy gázkazán és a hozzá tartozó lapradiátorok gondoskodnak. A házhoz tartozik egy nagy garázs és egy tágas melléképület. Az ingatlan csak ajánlani tudom mindenkinek, de nagycsaládosok számára is tökéletesen mefelelő választás lehet.

Az ingatlan lakható összterülete: 158 m2.
A telek mérete: 1990 m2.

Ammenyiben felkeltette az érdeklődését ez a központban lévő, igényesen felújított, tágas helységekből álló és nagy, parkosított udvarral rendelkező családi ház hívjon bizalommal a 06/70 457-4392 telefonszámon.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.