Elegáns iroda eladó Szabadhegyen

3968 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Győr-Szabadhegy városrészében, családi házas övezetben egy 91,3 m2-es, földszinti, 2018-ban épült tégla lakás, mely jelenleg irodaként funkcionál.

A kétlakásos társasház 600 m2-es telken helyezkedik el, modern, lapostetős épület, melyben a földszinten és az emeleten elhelyezkedő két lakás teljesen azonos elrendezésű. Jelenleg egyik irodaként, másik lakásként funkcionál. Igény esetén a kettő együtt is megvásárolható!

Az iroda elrendezése: előszoba, közlekedő, nagyobb irodahelyiség (31m2), kisebb irodahelyiség, tárgyaló, konyha, hálószoba, fürdőszoba, külön WC.

A fűtést és a melegvízellátást kondenzációs gázkazán biztosítja, melyet padlófűtéssel és radiátoros hőleadókkal kombináltak. A burkolat a vizes helyiségekben járólap, míg a többi helyiségben laminált padló. A fehér színű, műanyag nyílászárók 3 rétegű, hőszigetelő üvegezéssel ellátottak.

Az irodához tartozik egy tárolóhelyiség, az épület alatt pedig pince található.

A parkosított, szépen gondozott udvarba távvezérlésű kapun át jutunk, ahol négy gépjármű számára van udvari beállási lehetőség, ebből kettő a földszinti irodához tartozik. A kapu mellett fedett kerékpártároló is található.

Az udvarban található örökzöldek öntözése a kiépített rendszernek köszönhetően egyszerű.

Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően nagyon jók a közlekedési adottságok, az M1-es autópálya felhajtó 3 perc alatt, a Belváros 5-10 perc alatt elérhető. Az ingatlan közelében benzinkút, iskola, óvoda, kertészet és egyéb kiszolgáló egységek megtalálhatóak.

Ha igazán elegáns irodára van szüksége a város kedvelt részén, hívjon azonnal!

Ideális választás lehet irodának vagy lakásnak egyaránt, de befektetési lehetőségnek is kiváló!

Emellett szívből ajánlom a társasházat olyan családoknak, ahol két generáció külön, de mégis együtt szeretne élni, valamint olyan vállalkozóknak, akiknek kifejezetten hasznos lenne egy épületen belül a saját lakás és külön iroda!

További részletekért érdeklődjön a 30/426 4792-es számon!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk teljes körű szolgáltatást biztosít, díjmentes jogi tanácsadással és bankfüggetlen hitelügyintézéssel várjuk!

Dr. Benke Hedvig

Dr. Benke Hedvig

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 426 4792
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban