Elegáns lakás dupla terasszal Újszegeden

1540 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged Újszeged városrészében a Bérkert utcában, eladó ez a 2007-ben épült, Jó adottságokkal rendelkező, 90 négyzetméteres élettérrel rendelkező, nappali plusz két szobás, délkeleti fekvésű napfényes, tégla építésű társasházi lakás, melyhez dupla terasz is jár hozzá. További előny, hogy egy 15 m2 -es (külön helyrajzi számon lévő) garázs is rendelkezésre áll, amit külön lehet az ingatlan mellé megvásárolni.
Az ingatlan tehermentes.
A társasház összesen 3 db lakással , és rendkívül kultúrált lakóközösséggel rendelkezik.
A lakás 2 db hálószobával, 1 db nagy méterű amerikai konyhás nappalival, 1 db fürdőszobával (káddal és tusolóval felszerelt) , külön Wc-vel,, és dupla terasszal, valamint , és előtér közlekedővel rendelkezik. A lakás központi része a nappali, ahonnan könnyedén kijutunk az egyik teraszra, amely ideális helyszíne lehet nyáron családi összejöveteleknek. Az ingatlan elhelyezkedésre, minősége, kialakítása terasza és a kert miatt rendkívül sokrétű a felhasználása - akár lakás, vagy befektetési célra -, amely maximálisan kiemeli ezt az ingatlant az átlagos lakások sorából és egyedülálló választássá teszi azt.
Az ingatlan fűtésről gáz - cirkó (radiátor, és padló fűtés), hűtéséről klíma gondoskodik. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. Az ingatlan kifogástalan állapotú, egy festés után azonnal költözhető.

A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, busz, boltok, 1 percnyire található az ingatlantól.

Az ingatlan megtekintése rugalmas.

Várom megtisztelő hívását:

KÓKAI FERENC Ving
+36 70 422 9777
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged

Kókai Ferenc
PRÉMIUM

Kókai Ferenc

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban