Elegáns lakás egy három lakásos társasházban

237 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szegeden a Bérkert utcában eladó ez a 2010-ban épült, kiváló állapotú, Jó adottságokkal rendelkező, 90 négyzetméteres, nappali plusz kettő szobás, dupla teraszos, tégla építésű társasházi lakás, melyhez egy garázs (külön helyrajzi számmal rendelkező) is külön megvásárolható.
Az ingatlan tehermentes.
A társasház összesen csak három lakásos, és rendkívül kultúrált lakóközösséggel rendelkezik.
A lakásban kettő nagyon élhető méretű hálószoba, egy óriási amerikai konyha nappali étkezővel, fürdő (tusolóval, káddal) wc-vel, és egy külön wc, valamint egy kamra található. Az ingatlan központi része a tágas nappali ahonnan az egyik terasz könnyedén elérhető, illetve a két hálószobából elérhető a másik terasz. Az ingatlan rendkívül napfényes lakás köszönhetően a tájolásának (DK - DNY)

Az ingatlan fűtésről gáz - cirkó fűtés (padló és radiátoros) , hűtéséről tripla klíma gondoskodnak, Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. További előny, hogy legutolsó esztétikai felújítása 2021-ben történt az ingatlannak. A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, és buszmegálló bolt, 1 percnyire található az ingatlantól.

A lakás együttesen egy igazán szerethető egységet képez, amely kiváló lakóhelye lehet, családoknak, valamint akár befektetési célra is tökéletes.

Kókai Ferenc

Kókai Ferenc

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban