Elegáns sorház Alsóvároson

1983 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged Alsóváros városrészében a Pásztor utcában , eladó ez a 2009-ben épült, Jó adottságokkal rendelkező, belső szintes 97 négyzetméteres élettérrel rendelkező, amerikai konyhás nappali plusz három szobás, fürdős, garázsos, kelet -nyugati fekvésű napfényes, tégla építésű sorház, melyez egy hangulatos terasz és erkélyek, valamint egy 130 négyzetméter telek is jár hozzá.
Az ingatlan tehermentes.
A sorház 3 db hálószobával, 1 db nagy méterű amerikai konyha nappalival, 1.db fürdőszobával,, és előtér közlekedőkkel rendelkezik. A lakás központi része a nappali, ahonnan az előtér érintésével könnyedén kijutunk a saját zár udvarra, és a hangulatos fedett teraszra.
Az ingatlan fűtésről gáz - cirkó ( padló, radiátor) és kandalló, hűtéséről klíma gondoskodik. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. Az ingatlan kifogástalan állapotú, egy festés után azonnal költözhető. További előny, hogy az eladó az ingatlanban 2020-ban előteret alakított ki, 2021-ben a teraszt befedte, illetve 2023-ban a ház verébdeszkáit is karbantartotta.

A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, busz, boltok, 2 percnyire található az ingatlantól.

Az ingatlan megtekintése rugalmas.

Várom megtisztelő hívását:

KÓKAI FERENC Ving
+36 70 422 9777
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged

Kókai Ferenc
PRÉMIUM

Kókai Ferenc

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban