Elek központjában üzlethelység eladó!

11450 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Elek központjában üzlethelység eladó!

Elek Város Békés megyében, a határ mentén, a gyógyfürdőjéről ismert Gyula városától 12 km-re, a megyeszékhely Békéscsabától 25 km-re, Gyulától 14 km-re, a magyar-román határ közvetlen közelében fekszik.
Elek az elmúlt időszakban folyamatosan fejlődött, és jelenleg egy több nemzetiség által lakott, sokszínű kulturális élettel rendelkező, 5.600 lakosú kisváros.
Ennek a barátságos kisváros központi részén, kínálunk eladásra egy jó adottságokkal rendelkező 85 m2 területű üzlethelyiséget.
A vert falú épület az 1940-es évek közepén épült, 2008-ban lettek felújítási munkálatok elvégezve a belső üzleti térben.
Az épületben minden közmű megtalálható ( villany, gáz, víz és szennyvíz). A fűtést gázkonvektorok biztosítják.

Az üzlethelyiség főbb paraméterei: Hatalmas kiszolgáló rész, Fürdőszoba, WC, Raktár-közlekedő, iroda.

Adottságából adódóan bármilyen vállalkozás megvalósítására alkalmas lehet. ( pékség, tejivó, pizzéria, fagyizó,de akár butik, vagy iroda kialakítására is! )

Kedves Érdeklődő, itt a remek lehetőség, hogy megvalósítsa álmai vállalkozását. Ha bármilyen kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni, forduljon hozzám bizalommal a hét bármelyik napján!

Szentléleki Tamás
+36/70 457-4392

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.