Eleken nagy ház, kis kerttel, jó helyen!

1179 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eleken, a város központjához közel, nyugodt, csendes helyen eladó egy 150 nm-es polgári jellegű családi ház.
A több, mint 631 nm-es telken található ingatlan statikailag, szerkezetileg jó állapotú, 20 éve felújították a tetőt, kialakították a zárt közlekedő folyosót, és az épület akkor nyerte el a mai állapotát. A ház mögött nagy garázs, és pince található. Fűtését gázkazán radiátorokkal biztosítja, de alternatív fűtésként vegyes tüzelésű kazán is van.

A 4 szoba, tágas nagy konyhával jó lehetőség nagy családosok, de akár 2 generációs család lakhatására is.

Elek 4 nemzetiségű település, amely nemzetiségi hagyományairól, elsősorban kulturális életéről, rendezvényeiről híres, tánccsoportjaik folyamatosan szerepelnek a nemzetközi találkozókon.
Békés megye keleti részén, Gyula városától (híres fürdőváros) 12 km-re, a megyeszékhely Békéscsabától 25 km-re, a magyar-román határ közvetlen közelében fekszik. Közúton a 44. sz. főútról, Gyula felől közelíthető meg a legkönnyebben. Tömegközlekedése, infrastruktúrája jó. Megtalálható a településen általános és középiskola, óvoda, bölcsőde, orvosi szolgálat, művelődési ház, idősek otthona, szociális intézmények stb.

Az ingatlan per- és tehermentes, rövid időn belül költözhető!

Hívjon, egyeztessünk időpontot, és tekintse meg az ingatlant!
Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel sikeres lebonyolításában. Rendelkezésünkre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus és bankfüggetlen hitelügyintéző is!

Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (70) 310 4451
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban