Elhelyezkedés, méret és lehetőségek tökéletes egyensúlya!

1921 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődők!

Ipari Ingatlan Közel a Város Központjához, Mindszenten.

Ez az ingatlan ideális lehetőséget kínál a vállalkozóknak és befektetőknek, akik szeretnék kihasználni az ipari tevékenységekkel járó előnyöket.
Főbb jellemzők:
- Kiváló elhelyezkedés: Az ingatlan stratégiailag tökéletes helyen található, mindössze néhány percre a város központjától. Ez lehetővé teszi az egyszerű hozzáférést az üzletekhez, szolgáltatásokhoz és a közlekedési főútvonalakhoz, ami kényelmet és kiváló üzleti lehetőségeket biztosít.
- Széleskörűen felhasználható terület: Az ingatlan összesen 3251 nm2 területtel rendelkezik, amely lehetővé teszi a szabad fejlesztési lehetőségeket és az ipari tevékenységek bővítését.
- A főépület 542 nm2 melynek több, utcáról nyíló bejárata is van, így elegendő helyet biztosít a termeléshez, raktározáshoz vagy bármely ipari célra.
- Főépület mellett található egy könnyűszerkezetes tároló.
- A telken található egy melléképület amely műhely ként üzemel és egy iroda is kialakításra került benne.
- Felújítandó állapot: Az ingatlan jelenleg felújításra szorul, ami az új tulajdonos számára fantasztikus lehetőséget kínál arra, hogy az ingatlant saját igényei és vállalkozása követelményei szerint alakítsa át. Az alapvető közművek, mint a víz, gáz, villany és a csatorna, már be vannak kötve, ami elősegíti az építési és fejlesztési folyamatokat.

Az ingatlan tehermentes.Ez egy ideális lehetőség a vállalkozásoknak és befektetőknek, akik új üzleti kihívásokat keresnek vagy bővíteni szeretnék meglévő tevékenységeiket.

Amennyiben bármilyen kérdés felmerül Önben, kérem, keressen az alábbi elérhetőségeken.


Tel: 06 30 397 0429
E-mail: pap.patrik@ving.hu

Pap Patrik

Pap Patrik

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 397 0429
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban