Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Élhető elegancia, kimagasló minőség

5137 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Sopronban, a Lövérek szívében, gyönyörű környezetben kínálom eladásra ezt a kifinomult, elegáns ingatlant. A belső terek kialakítását a tulajdonosok Pozsonyi József belsőépítészre bízták, aki a tőle megszokottak szerint ez esetben is extrát alkotott. Csodálatos harmóniát sugároz, exkluzív, ugyanakkor nem hiányzik belőle a praktikum, és az élhető otthon varázsa. Az 1340 m2-es parkosított telken elhelyezkedő ingatlan három szintes. Az alagsor ad helyet a wellness résznek, ahol úszómedence, jacuzzi, finn szauna segíti a sportot és a kikapcsolódást. A medencetérből megközelíthető napozótér, elhelyezkedéséből adódóan, illetve a gondos kert tervezésnek köszönhetően teljes intimitást biztosít. A földszinten és az emeleten helyezkedik el a 203 m2-es lakótér, ahol a nappali, konyha, étkező együttesen adja a ház lelkét. Összesen öt szoba, 3 fürdőszoba szolgálja a kényelmet, de a napfényes galéria is lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra. A ház szintjeit egy gyönyörű, gránit burkolatú csigalépcső köti össze, melynek természetes megvilágításáról az árnyékolható üvegtető gondoskodik. A fűtés gázkazánnal történik, padlófűtésen és radiátorokon keresztüli hőleadással.
A három beállásos garázs elektromos kapun, térkövezett beállón keresztül közelíthető meg. A kovácsoltvas kerítés és a magas növényzet elhatárolja, de nem zárja be az ingatlant.
A ház minden részletében tökéletes. Maga a MINŐSÉG. További műszaki leírással, extrákkal kapcsolatban telefonon tudunk tájékoztatást nyújtani. Külön kérésre a házról külső fotók is megtekinthetők.

Kiss-Trnka Zsuzsanna

Kiss-Trnka Zsuzsanna

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 843 2010
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.