Éljen egy modern kisvárosban

2292 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kistelek központi részén a fő utcáról lekanyarodva, érhetjük el ezt a több gyermekes családnak is megfelelő, kedvező árú családi házat.

A telek nem tesz hatalmas terhet a tulajdonosára, hisz 224 négyzetméter, egy pihenőkert egy kerti sütögető kialakítására pont elegendő, egy -két kutya is boldogan elszaladgál.

Az épület az 1950-es években épült vegyes falazattal, statikailag, szerkezetileg rendben van. Az épület régi verandás része kisebb (2,2 méter) belmagassággal, a két utcafronti szoba magasabb (3 méter) belmagassággal rendelkezik.

A tulajdonosa az elmúlt évben több beruházással javította az ingatlan állapotát:

-Kicseréltette az elektromos hálózatot,
-a vízvezeték rendszert,
- a fürdőszobát, a konyhát korszerűsítette.

Az épület fő része 73 négyzetméteres, ahol 3 szoba, egy étkező és előszoba található.
A régi melléképületet hozzá csatolásával alakult ki a ház végső élettere, ebben a részben van a fürdő, a konyha a külön WC és egy kamra.

A házban gázkonvektoros fűtésrendszer biztosítja a fűtést, és villanybojler a meleg vizet. A ház természetes klímájáról a régi vályogfalazat gondoskodik.
Az épület további felújításával, hideg-meleg burkolatok cseréjével, a nyílászárók cseréjével, cirkó fűtésrendszer kialakításával az ingatlan értéke, tovább növelhető.

Kistelek egy élhető, modern, kiváló közbiztonságú kisváros, példaértékű orvosi rendszerrel, remek óvodákkal iskolákkal és a beruházásoknak köszönhetően számos új munkalehetőséggel várja az új lakosait. A Kisteleken élők büszkék a város eredményeire.
Ön is lehet ennek a kisvárosnak a lakója!

Első körben kérjen időpontot az ingatlan megtekintéséhez a 06 30 2074192-es számon!

Az adásvétel lebonyolításában profi szakemberek, ügyvéd, független hiteltanácsadó, energetikus segíti a gyors gördülékeny folyamatot.

Üdvözlettel: Kocsis Ágota

Kocsis Ágota

Kocsis Ágota

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 207 4192
Kocsis Ágota

Kocsis Ágota

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 207 4192