Élővíz vagy horgásztó? Itt mindkettő közel van!

1396 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom ezt a kis családi házat Körösújfalu településen, horgásztó közelében!

Körösújfalu község Békés megye északi részén található, a megyeszékhely Békéscsabától, illetve az Európa hírű fürdőváros Gyulától kb. 45-45 km-re fekszik, lakosainak száma kb. 450 fő.
A község mellett folyik a Sebes-körös, amely amellett, hogy kiváló horgászhely, a nyári időszakban fürdőzési lehetőséget is kínál!
A ház egy csendes utcában, a település szélén, erdő mellett található! Az utcában (kb. 500 méterre) található a Körösújfalui Záportározó és Horgásztó, amely szintén horgászati lehetőséget biztosít!

A házhoz nagyméretű telek tartozik, amely kiválóan alkalmas gazdálkodásra, kertészkedésre. Az épület vályog és tégla falazattal épült, közepes állapotú, minden közművel ellátott, 63 m2 alapterületű. A fűtése gázkonvektorokkal megoldott, a használati meleg víz ellátást gáz üzemű, átfolyós vízmelegítő biztosítja.

Ajánlom ezt a kis házat elsősorban a nyugalmat, csendes környezetet kereső ügyfeleink részére! A ház minimális ráfordítással barátságos otthonná alakítható, vagy akár alkalmas lehet hétvégi, vagy vendégháznak a horgászatot kedvelők részére!

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek díjmentes hitel ügyintézést, valamint ingatlan vásárlás-bérbeadás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk!

Cseke Tamás

Cseke Tamás

Régióvezető
Békéscsaba
+36 (70) 364 9243
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban