Első emeleti balatoni panorámás újépítésű lakás eladó

520 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok Keszthely északi szegletében egy teljesen új, még nem használt 116 m2-es duplex lakást extrákkal, garázzsal, valamint balatoni panorámával.
Sok újépítésű lakás van még itt Keszthelyen, de ezt bizton merem ajánlani, hisz mindenről gondoskodtak, a szakipari vállalkozók jó munkát végeztek és nem utolsó sorban a lakás elrendezése praktikus és méretében is szuper nagyobb családnak is. Gondozott kertje van, tisztaság van és csendes környezetben található.

A lakáson belül mintha egy sorházba csöppentünk volna. Két szinten lehet mozogni. Az első szinten található egy tágas amerikai konyhás nappali déli fekvésű terasszal, ezáltal a Balatont is lehet látni. Ez a hely a lakás éke, hisz egy német jól megtervezett konyha kapott helyet gépekkel, melyben nagyon sok hely van és minden szuper minőségben készült.
Ezen a szinten található egy hálószoba fürdőszoba kapcsolattal még, melyben van tusoló, kád és bidé is, amitől különösen praktikus. Ezt egy gardróbon keresztül közelítjük meg.
A vendégekre is gondoltak, hisz egy vendég toalett is kapott helyet, mosókonyha résszel, valamint egy kisebb helység, melyben egy Vaillant kazánt, 200 literes Vailant bojlert, valamint egy vízlágyítót is kiviteleztek.

A lakás emeletén a következő helységek lettek kialakítva: 3 hálószoba, melyből kettő balatoni panorámás teraszkapcsolattal rendelkezik, valamint 1 tusolós fürdőszoba toalettel.

A lakás nagy részében hideg burkolat lett választva pasztell színben, melyhez nagyon könnyű bútort választani és tisztítani meg annál könnyebb. A felső szobákban parketta lett választva.
Vaillant kondenzációs kazán gondoskodik a lakás melegen tartásáról, és mindemellett kb 200 literes boiler is van, ami a melegvíz tárolásáról gondoskodik.

Fontosabb jellemzői:
• A társasházat 2019-ben adták át. Az épület 30-as Porotherm téglából készült, melyet 10cm-es grafit polisztirol homlokzati hőszigeteléssel láttak el. Ami a külső szín és anyagválasztékot illeti, a mai korban elvárt, modern.
• A lakás nettó alapterülete 115m2, valamint tartozik hozzá 2 terasz is, melyeknek mérete 14,69 m2 és a 13,59m2. A lakáshoz tartozik egy 18 m2-es garázs.
• Minőségi hideg burkolat található a lakás nagy részében, a fenti szobákban laminált parketta van.
• Egyedi gáz cirkó fűtés gondoskodik a lakás melegéről, valamennyi szoba klíma berendezéssel van ellátva a szoba hűtésére. A lakásban részben padlófűtés található, szobákban radiátor. A fürdőszobában a törölközőszárító elektromos termosztáttal is el van látva, a köztes időjárásra gondoltak.
• A lakás külső nyílászárói mai kornak elvárt 3 réteg üvegezésű Kőmerling műanyag nyílászárok lettek beszerelve szúnyoghálóval, valamint alumínium redőnyökkel.
• A lakás tartozékaként megemlíteném a fürdőszoba komplett felszerelését, mely igényesen lett kiválasztva és nem spóroltak ki semmit, valamint a konyhabútort, mely rendkívül mutatós, praktikus, magas minőségben kivitelezett és gépesített.
A lakásban található kaputelefon, melynek segítségével juthatunk be az épületbe. A lakásban riasztó nincs, de be van kábelezve igény esetén rombolás nélkül felszerelhető.

A lakáshoz tartozó garázs 18 m2, mely fagyálló greslappal van lerakva. Távirányítóval működtethető Hörmann garázskapuval van felszerelve. A garázson keresztül is bejuthatunk a lépcsőházba, ezáltal praktikus. A társasház udvarára elektromos kapun keresztül történik a bejutás autóval.

Valójában beszéljenek a képek! Kérem tekintse meg az általam készített képeket és a tájékoztató jellegű rajzot, mely többet elmond a lakásról.

A társasház frekventált helyen található, kellemes 5-10 perces sétával eljuthat a Sétáló utcára, a közelében található iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, egyéb. Balaton part 5 perc autó útra van. Közelben van buszmegálló is. A pályaudvarra könnyen le lehet jutni.

Elhelyezkedése miatt előnyös nyaralóknak, nagy családosoknak, de befektetésnek is, a turizmust kihasználva egyaránt tökéletes. Havi költsége alacsony! Ezáltal kiadásra is tökéletes, legyen az bérlés vagy nyári szezon alatti szobáztatás.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal! Igény esetén további képeket tudok küldeni emailen keresztül is. Kérem jelezze!

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522