Első emeleti, igényes lakás garázzsal

777 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa kedvelt részén, a Petőfi utcában kiadó ez az igényesen kialakított, 102 nm nagyságú, első emeleti lakás. A lakáshoz garázs és saját használatú tároló is tartozik.
Az ingatlan kiváló álapotban van, bútorozva, teljes gépesítéssel kerül kiadásra. A teljes bérlemény remek állapotban van, a tulajdonos magára és a környezetére igényes, hosszútávú bérlőt keres. A megbízhatóság és a leinformálhatóság szintén fontos. Az ingatlan fűtése cirkó kazánnal megoldott radiátorokon és padlófűtéses rásegítésen keresztül. A bérlemény bérleti díja 149.000 Ft, a garázs bérleti díja 20.000 Ft. A közös költség 10.000 Ft. A bérlés megkezdéséhez 2 havi kaució szükséges. A lakás helyiségei: 2 teljes értékű szoba, amerikai konyha nappali étkező egy hatalmas légtérben, közlekedő, kamra, fürdőszoba, wc, erkély.
A bérlés megkezdéséhez személyes találkozó szükséges az irodában! A tulajdonos a bérlőválasztás jogát fenntartja! Az ingatlanba kisállat nem vihető, a dohányzás nem megengedett.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.