Első emeleti lakás a belvárosban

2221 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa belvárosában, a Csengery utcában eladó ez az első emeleti 56 nm hasznos alapterületű lakás. Az ingatlanhoz saját használatú tároló tartozik. A lakáshoz tartozó zárt udvaron belül a parkolás díjmentesen megoldott.
A lakótér néhány évvel ezelőtt jelentős felújítási munkálatokon esett át. Megújult az ingatlan víz- és villamoshálózata. A lakás új fürdőszobát,valamint új konyhát kapott. Megújultak a hidegburkolatok. A szobákban a parkettát felcsiszolták, újralakkozták. Lecserélésre került a bejárati ajtó. A nyílászárók műanyag profilszerkezetűek, redőnnyel, valamint szúnyoghálóval ellátottak. A konyha és a fürdőszoba fűtése elektromosan megoldott, a szobákban konvektorok találhatóak. A közös költség 14.500 Ft, mely 4 év múlva közel 4.000 Ft-l fog csökkeni. A lakás helyiségei: 2 teljes értékű szoba, konyha, fürdőszoba, előtér, közlekedő, francia kilépő.
Minimális esztétikai felújítás után remek otthon kialakítható belőle. Kisebb családoknak, pároknak kiváló választás lehet!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.