Első emeleti minimalista stílusú 67 m2-es lakás eladó

776 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Ritka jó lehetőség azoknak akik a minimalista stílus szerelmesei!

Eladásra kínálok Keszthelyen a keleti városrészben egy minimalista stílust képviselő, jó anyagot nem spórolva berendezett 67 m2-es lakást gépkocsi beállóval. A lakás egy párt tökéletesen kiszolgáló akár életvitelszerű lakhatásra, de kiadás esetén akár albérletről, akár szobakiadásról legyen szó, jó hozamot tudna termelni leendő tulajdonosának.
A társasház a mai kornak megfelelő elvárások szerint épült. 30-as Phorotherm téglából, 10 cm-es grafit szigeteléssel és 3 rétegű nyílászárókkal dolgoztak. Jól megépített, ügyeltek a praktikumra.

Kérem tekintse meg a tájékoztató jellegű alaprajzot, mely segít abban, hogy elképzelhesse, milyen is a lakás pontos elrendezése.

Főbb jellemzők:
• 2020-ban megépített és átadott. A lakás belül két szintből áll.
• Elrendezése a következő: 1 vendéget fogadó tágas erkélykapcsolatos amerikai konyhás nappali, 1 vendég mosdó, 1 műszaki helység. A felső szinten található egy tágas tusolós fürdőszoba toalettel, 1 gardrób és egy hálószoba, melyre egy nagyon szép lépcső vezet fel.
• A lakás fűtése egyedi mérős, cirkó fűtéssel lett kivitelezve Sanuel dual kazánnal A hálószobán és a gardróbon kívül mindenhol padlófűtés van. A nyári hónapra gondolva szereltettek be klímát is.
• A nyílászárók fehér, műanyag, mai kornak megfelelő 3 üvegezésűek lettek beépítve, melyek egyes szobákban fényzárót rolót kaptak, a lenti helységek ablakai prémium kategóriás modern lapfüggönyöket kaptak, mely kellemes, stílusban kimondottan ide illő darabok.
A lakás prémium minőségű olasz lapokkal lettek burkolva. Ezt külön figyelje a képeken. Nagyon szép és jó munkát is végeztek a szakemberek. A fürdőszoba is pazar, szuper szaniterekkel és csaptelepekkel.
• Az ingatlan szinte minden bútora – néhány kivétellel – maradna, ezek beépített bútorok, valamint a nappali éke természetesen a konyhabútor szigettel gépesítve. Ezek kiválasztására nagy hangsúlyt fordítottak.
• Keleti és nyugati tájolású.
• Kérem nézzék meg a képeket, amik magukért beszélnek! Csatoltam egy tájékoztató jellegű alaprajzot is mindkét szintről.
• Összességében egy energiatakarékos jól megtervezett és elosztású tágas ingatlanról van szó. Energetikai besorolása CC.

A közelben pár perces sétára található, iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, templom, kórház, patika, orvosi rendelők, egyéb üzletek, játszótér. Autó nélkül is kényelmesen élheti itt az életét, minden elérhető. A balatonpart kb 1km-re található. A Festetics kastély is 5-10 perces kényelmes sétára van.
A lakáshoz tartozó kocsibeállón kivül az utcában ingyenes parkolási lehetőség van, gondolva a vendégekre is. Igény esetén buszmegálló a közelben.

Keszthely városa idegenforgalmi szempontból is nagyon jelentős. Sok látnivalója van, többek között a Festetics Kastély, Balaton múzeum, Csigaparlament, Játék múzeum, Baba múzeum stb. Részben idősebbeknek ajánljuk Hévízt termálvizes fürdői miatt, terápiákat és sok egyéb lehetőséget ajánl.
A közelben nagyon sok hely van amit érdemes felkeresni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang stb.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK!

Amennyiben az elhangzottak felkeltették érdeklődését és úgy érzi, hogy ezt a stílust képviseli és jól érezné magát benne, kérem ne hezitáljon és keressen meg bátran.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

További szolgáltatásaink: díjmentes hitelügyintézést vállalunk valamennyi ügyfeleink számára, valamint további ingatlan eladás és bérlés teljes körű leszervezése és az ehhez szükséges tanácsadás, valamint ajánljuk saját, megbízható ügyvédeinket igény esetén.
Energetikai tanusítvány elkészítése rövid határidővel.

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.