Élvezze a Szentmihályi csendet 3423 négyzetméteren

2399 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Szeged-Szentmihályon egy 3423 négyzetméteres építési telek, amely jelenleg "szántó" besorolással van feltüntetve a tulajdoni lapon. A tulajdonos szerint egyszerűen átminősíthető belterületi ingatlanná, amit az is alátámaszt, hogy mindkét szomszéd telek lakóházzal van beépítve és az ingatlannak is van utca megnevezése és házszáma. Átminősítés után 30%-a beépíthető. Építésszel való egyeztetés során azt a tájékoztatást kapták, hogy max. 500 négyzetméteres lakóingatlan és max. 500 négyzetméteres gazdasági épület építhető a telekre. Ideális lehet kisgyermekes családnak, vállalkozás céljára vagy akár kertészetnek is. Buszmegálló a ház előtt van. Az összes közmű be van vezette a telekre (víz, gáz, áram és csatorna) illetve egy fúrt kút is rendelkezésre áll. A röszkei útról és az E75-ös útról is könnyen megközelíthető. Kérem, amennyiben felkeltette érdeklődését a hirdetés keressen a 06204873480-as telefonszámon.

Munkámat ingyenes hitelspecialista, ingyenes jogi véleményezést nyújtó ügyvéd és energetikus segíti, hogy minden igényt kielégítő szolgáltatást végezhessek.
Várom megkeresését.

Kotogány Katalin

Kotogány Katalin

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (20) 487 3480
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.