Energiatakarékos duplakomfort Újszegeden

202 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Újszegeden, belső kétszintes családi ház kulcsrakész állapotban eladó

Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű, kizárólag prémium anyagokból épült.
A házhoz tartozó egyedi hőszivattyús fűtési-hűtési rendszernek, valamint az elektromos kapuval felszerelt dupla garázsra kiépített napelemes rendszernek köszönhetően az Ön családi otthona hosszútávra függetleníthető az aktuális energiapiaci körülményektől. A garázsnál az elektromos autó töltőoszlopának a kialakítása, felszerelése biztosított.

Otthonában a padlófűtésnek és a mennyezethűtésnek köszönhetően percek alatt megteremtheti az Önnek megfelelő hőérzetet.
Elsőosztályú, 3 rétegű műanyag külső nyílászárók biztosítják az ideális hőmérséklet minimális energiával történő fenntartását. A motoros redőnyök, a 44-es téglából épített falazat, a homlokzati szigetelés, valamint a tetőszerkezetbe beépített extra szigetelés ugyanezt a funkciót segítik.

A ház minden helyiségében a jelenleg elérhető legmodernebb burkolat, a minőségileg és esztétikailag is kiemelkedő vynil padló került lehelyezésre. Minden vizesblokk top kategóriás szaniterekkel felszerelt, valamint elegáns hangulatot árasztó 60*120 cm csempékkel burkolt.

A ház belső elosztása akár 2-3 gyermekes családok számára is ideális. A prémium konyhabútorral beépített, napfényes, 42 m2 amerikai konyhás nappaliból nyílik a saját fürdőszobával rendelkező fő hálószoba, amelyből közvetlen kijárási lehetőség van a tágas teraszra. A földszinti részen található még a bejárat mellett egy különálló WC, valamint a konyhából közvetlenül nyíló kamra.
Az emeleten 3 szoba, továbbá fürdőszoba és külön WC, valamint egy üvegkorláttal keretezett loggia kapott helyet.

A terasz felől egy zárt, 25 m2 kert tartozik a házhoz, emellett a garázs mögött egy közel 500 m2 saját, tereprendezett terület áll rendelkezésére.

Otthona biztonsága érdekében a ház kiépített riasztórendszerrel és a kaputelefonnal kerül átadásra.

A használatbavételi engedély megszerzésének, valamint a beköltözésnek a várható időpontja: 2022. október 31. Egyösszegű pénzügyi teljesítés esetén ez az időpont előrébb hozható.

Új építésű ingatlan, azaz CSOK támogatásra alkalmas. Amennyiben Ön CSOK-ra jogosult, spórolja meg a 4% illetéket.

Kérdés vagy időpont egyeztetés esetén keressen bizalommal!
70/427-9422


Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes CSOK és hitelügyintézést, valamint ingatlanvásárlás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.

Jéga-Szabó Gábor

Jéga-Szabó Gábor

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 427 9422
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban