Energiatakarékos kulcsrakész ikerház Dunaharasztiban eladó

2236 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Dunaharaszti kertvárosi részén, zöldövezetben, pár percre a Ráckevei-Soroksári-Duna-ágtól újépítésű családiházak szomszédságában energiatakarékos, modern, kulcsrakész nettó 98m2-es ikerház 10 m2-es terasszal, saját 670m2-es privát kerttel, gépkocsibeállóval eladó! Hihetetlen ár-érték arány!, Bevezető ár!

A modern ikerház a kiváló tervezésnek köszönhetően tágas, világos, jól szeparált! 3 hálószoba, nappali-étkező, konyha, tároló, külön wc, fürdőszoba.

Helyiségek: Burkolat Alapterület
"A" lakás:
Előtér kerámia 5,63 m2
Nappali-étkező kerámia 29,06 m2
Konyha kerámia 7,89 m2
Közlekedő kerámia 6,61 m2
Szoba laminált parketta 9,38 m2
W.c. kerámia 2,44 m2
Fürdő kerámia 8,08 m2
Szoba laminált parketta 11,00 m2
Szoba laminált parketta 15,81 m2
Tároló kerámia 2,44 m2
Alapterület "A" lakás összesen 98,34 m2

Az ingatlant a beruházó saját forrásból építi, évtizedes szakmai tapasztalattal, minőségi anyagok felhasználásával, magas műszaki tartalommal. Beruházó referencia ingatlanai megtekinthetőek!

A beruházó kiemelt figyelmet fordít a környezettudatosságra: így az energiatakarékos épület fűtés és meleg víz ellátásáért a hőszivattyús rendszer lesz a felelős, padlófűtéssel, H tarifás órával. Az ikerházban kiépítésre kerül a riasztórendszer, a klíma és a napelemes rendszer kiállásai. Az ár a kulcsrakész átadás mellett a beépített redőnyök és szúnyoghálók kivitelezését is tartalmazza. Természetesen az ingatlant saját ízlésére szabhatja (burkolatok, kiállások, szaniterek...), a belső válaszfalakat is, így a szobák elosztását is saját elképzeléseire, igényeire alakíthatja. Részletes műszaki tartalomért kérem keressen elérhetőségeimen!

Az épület tartófalai 30-as Porotherm téglából, külső falakon 15 cm-es EPS hőszigeteléssel, míg a lábazaton 12cm-es zártcellás grafitos hőszigetelő lemezzel készülnek, színes műgyantás vakolattal, míg a belső falak 10 cm.es válaszfaltéglákból készülnek. Aljzaton 15 cm-es lépésálló szigeteléssel, míg a födémen 25 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel. A külső nyílászárók 3 rétegű hő és hangszigetelt nyílászárók, redőnyökkel, szúnyoghálókkal. Az épület héjazata cserép, antracit színben.

Az ingatlan megvásárlásánál CSOK, kedvezményes lakáshitel, 5%-os Áfa visszaigénylés, illetékmentesség igénybe vehető! Szakembereink a legjobb piaci feltételek mellett segítik új otthona megvásárlásában, legyen szó hitelezésről, jogi kérdésről!

Az ikerház elhelyezkedése kiváló! A lakó és pihenőövezet, a rendezett utcák, a Ráckevei-Soroksári-Duna-ág közelsége teszik még nyugodtabbá a környezetet. Buszmegálló, HÉV, iskola, óvoda, játszótér pár percre mind elérhető. Dunaharaszti központja, bevásárlási lehetőségek, orvos, bankok 5 perc autóútra, M0-ás 10 perc alatt elérhető, így Budapest több irányból is megközelíthető!

Az ikerház kulcsrakész átadása: e 2023.II. negyedév!

Ne maradjon le álmai otthonáról! Kösse le minél hamarabb!

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat.

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Régióigazgató
Budapest
+36 (70) 947 6547
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban