Energiatakarékos lakás, kíváló házban, parkos környezetben

2628 Nyomtatás Ajánlás Facebook

*** SZIGETELT TÁRSASHÁZ, ALACSONY REZSI ***

A XV. kerületben, Rákospalotán zöld, parkos környezetben eladó egy nappali + hálószobás 54 m2-es lakás. A társasház kiváló műszaki és pénzügyi állapotban van, folyamatosan karbantartják és a lakóközösség is összetartó. Ennek eredményeként 2021-ben a tetőt felújították és a teljes ház külső hőszigetelését is elvégezték.

Az épület 12 cm grafitos hőszigetelést és teljesen új nemesvakolatot kapott. A gáz gerincvezeték és felszálló vízvezetékek is cserélve lettek az elmúlt években. A lépcsőház tiszta, rendezett.

A lakás az első emeleten található, zárt lépcsőházból megközelíthető, körbe fűtött.
Energetikai besorolása: DD

Az előző évben 2 db energiatakarékos Hisense hűtő-fűtő inverteres klímát szereltek fel, amely garantálja az állandó kellemes hőmérsékletet. A fűtésről gázkazán, a melegvízről pedig átfolyós vízmelegítő gondoskodik. A nappaliban található elektromos cserépkályhával extra meleget tudunk biztosítani.
ÉVES GÁZ FOGYASZTÁS: 1084 m3, ami bőven a támogatott limit alatt van.

A lakásban 2010-ben a teljes elektromos hálózatot felújították és a rendszert 3X16 amperre bővítették. A szobákban több helyen és a konyhában is CAT6-os kábellel építették ki az internetes hálózatot.
Az előszobában és a nappaliban található egyedileg készített beépített szekrénysor mindent elnyel és a vételár részét képezi.

A lakás átlagos állapotú, minden helyiség ablakos. A parketták szép állapotúak, a konyha és a fürdőszoba modernizálásra szorulnak. A hálószobában egy kis erkély található, mely egy belső kertre néz, a nappali pedig az utcára.

A közös költség 12.500 Ft (felújítási alapot tartalmaz), a többi fogyasztás szerint fizetendő (gáz, víz és villanyóra van). A lakáshoz tartozik egy önálló 6 m2-es tároló, mely a ház alatti száraz pincében található.

Parkolni autóval a ház előtt az utcán ingyenesen lehet.
Minden sétatávolságon belül: SPAR, pékség, gyógyszertár, iskola, óvoda, orvosi rendelő,… pár perc sétával elérhető.
A tömegközlekedése kiváló: az 5, 231, 973 buszok és a 69 villamos megállója pár perc sétányira a háztól.

Az ingatlan per-, tehermentes és hitelre is megvásárolható, melyhez teljeskörű segítséget és egyedi kamatkedvezményt tudunk nyújtani.

Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bizalommal.

Garabits Tamás

Garabits Tamás

Prémium ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 940 8458
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban
Ingatlanozz a VING csapatában
Most díjmentes profilt adunk
További információk és jelentkezés >>