Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

ÉPÍTÉSI telek Ecseren ELADÓ a Kálvária domb melett!

971 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok Pest megyében Ecseren egy 786 m2-es építési telket.
Beépíthetőség 30 %.
A Közművek a telken belül, illetve a telek elött találhatóak.

Ecser nagyközség Pest megyében, a Vecsési járásban, a budapesti agglomerációban található. Budapesttől délkeletre terül el, a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér mellett. Szomszédai: Vecsés, Üllő, Maglód és Budapest XVII. kerülete.
Az M0-ás autóút mellette halad el. Maglódtól pár száz méter (és egy autópálya) választja el, és a fővárostól is mindössze 100 méterre fekszik. A település északi része még a Gödöllői-dombságon, alsó részei már az Alföldön vannak. Az északi dombokról jó kilátás nyílik a tájra, a nagyközséget szinte egy völgyben látva, még a budai hegyek, azaz a Dunántúli-középhegység is látható onnan. A falutól északnyugatra található a Merzse-mocsár Természetvédelmi Terület. Ecser és Budapest (Rákoskert) határán fekszik a Vidadomb, ahonnan szintén jó kilátás nyílik a környékre.

Közlekedés:
Busszal északnyugatról Budapest felől (az Örs vezér terétől vagy Rákoskeresztúrról), vagy keletről Maglód felől közelíthető meg, Ecser megállóhely a Budapest–Újszász–Szolnok-vasútvonalon fekszik, Rákoskert megállóhely és Maglód vasútállomás között.
Autóval a belváros maximum 30 perc.

Jelenlegi és leendő ügyfeleimnek díjmentes hitelügyintézést és ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Energetikai tanúsítvány elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.

Hívjon bizalommal!

I am offering for sale a 786 m2 building plot in Ecser, Pest county.
Built-in 30%.
The Utilities are located inside the plot and in front of the plot.

The village of Ecser is located in Pest county, in the Vecsés district, in the Budapest agglomeration. It is located southeast of Budapest, next to the Liszt Ferenc International Airport. Neighbors: Vecsés, Üllő, Maglód and Budapest XVII. perimeter.
It passes the M0 motorway. It is a few hundred meters from Maglód (and a motorway) and only 100 meters from the capital. The northern part of the settlement is still on the Gödöllő hills, the lower parts are already on the Great Plain. From the northern hills there is a good view of the landscape, seeing the large village almost in a valley, even the Buda hills, ie the Transdanubian Central Mountains. To the northwest of the village is the Merzse Swamp Nature Reserve. Vidadomb is located on the border of Ecser and Budapest (Rákoskert), from where there is also a good view of the surroundings.

Transport:
It can be reached by bus from Budapest in the north-west (from Örs vezér tér or Rákoskeresztúr) or from Maglód in the east.
By car to the city center up to 30 minutes.

We offer free credit management and legal advice to my current and future clients.
We also undertake the preparation of an energy certificate with a short deadline.

Call me with confidence!

Faragó Katalin

Faragó Katalin

Ingatlanértékesítő
Szigetszentmiklós
+36 (70) 731 8157
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.