Építési telek egy csendes utcában Győrújbaráton

1677 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Megvételre kínálok egy gyönyörű környezetben elhelyezkedő 2101nm-es építési telket.

Besorolása szerint falusi lakóövezetben helyezkedik el, melyre oldalhatáron álló beépítési móddal 30% beépíthetőséggel építhető lakó épület.

A víz és csatorna már bevezetve és a villany is kiépítésre kerül.

Az ingatlan ikerház építésére is alkalmas!

Hívjon és megmutatom Önnek! :)

Ár: 22.000.000Ft

Győrújbarát Győrtől délre, a Sokorói dombvidék ravazd-csanaki vonulatának északi végén helyezkedik el. Nagyszerű természeti adottságai mindig is vonzóvá tették a térséget úgy a betelepülők, mint a kirándulók számára. A község határát ősidők óta érintették a Veszprémbe, Székesfehérvárra, vagy éppen Pápa felé vezető utak. A település közigazgatási területén áthalad az M1-es autópálya, amely felől két irányból is könnyen megközelíthető Győrújbarát, akár Budapest, akár Hegyeshalom irányából. Közvetlenül szomszédos települések Győr-Ménfőcsanak és Nyúl.
Közeli hangulatos kirándulóhelyei, a Lila-hegy (300 m), a Francia-kő (234 m), a Rákóczy-fa (183 m), a Várkő (278 m). A Pannonhalmi-dombság is remek kikapcsolódást biztosít. A környék vonzerejét csak növeli, hogy minden irányba kedvező kilátást biztosít a győri medencére.

Amennyiben az építési telek, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Irodánk segítséget nyújt az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésben, kiadó ingatlanok bérbeadásában, ingyenes, bankfüggetlen hitel tanácsadásban-ügyintézésben, továbbá díjmentes jogi véleményezés és egyéb jogi ügyek intézésében.

Takács Zoltán

Takács Zoltán

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 156 6513
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.