Építési telek eladó Vonyarcvashegyen

3910 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Nem találta meg álmai otthonát és elege van a keresgetésekből? Esetleg úgy döntött, hogy inkább építkezni szeretne, hogy minden olyan legyen, amit megálmodott a család? Akkor jó helyen jár!
Eladásra kínálok Vonyarcvashegyen egy 718 m2-es telket közművek nélkül, melyek az utcában a telek előtt ráköthetőek.
Fontos információk:

A telek mérete 718 m2
Közművek a telek előtt megtalálhatóak.
A telek az Lke-4-SZ övezeti besorolású, melynek jellemzői a következők:
Szabadon álló ingatlan építhető ide.
Telkenként legfeljebb 2 rendeltetési egységet tartalmazó épület helyezhető el.
Kertvárosias lakóterületen az övezetre előírt minimális telekméretet meghaladó telkek esetében legfeljebb 2 főépítmény létesíthető, egyéb esetben egy.
A beépíthetőség mértéke 700m2-ig 30 % és afeletti részen további 20%-os.
Megengedett épületmagasság legfeljebb 5m.

Kérem tekintse meg a csatolt tájékoztató jellegű alaprajzot.

Szuper kis helyen van, kb 15 perc alatt juthat le gyalog a 71-es útra. Itt található iskola, óvoda, mely sokak számára kedvelt, ezen kívül minden megtalálható, ami a mindennapokat kiszolgálja, bolt, zöldséges, étterem, bár, néhány szolgáltató.
Gyenesdiás Keszthely mellett található, a háztól 5 perc alatt autóval minden elérhető, bevásárlóközpont pl. Interspar, Tesco, Aldi, Lidl, Alfa. park, valamint kórház, orvosi rendelő stb.
A part 5 perces autóútra van, vagy akár biciklivel is hamar elérhető. A nyári melegben itt kellemes az idő, távol a szmogtól, egy olyan hely, ahol egy család minden értelemben egy kellemes közegben tud élni, felnevelni gyermekeit.
Vonyarcvashegy strandja közkedvelt, abszolút gyermekbarát is erre is van berendezkedve. Itt található sok étterem büfé, fagyizó. Turisztikai szempontból a nyári időszakban sokak által felkeresett hely.

Egy szó mint száz, szuper kis helyen lévő telek eladó. Igaz, hogy ki kell pucolni, de ha elnyerte tetszését és felmerülne kérdés - hisz sokan messziről jönnek ide - és nem tudják a választ, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal a megadott telefonos vagy e-mailes elérhetőségeimen.

Hitelügyintézésben, ügyvéd és egyéb kérdésekben is állok szíves rendelkezésére.
Aki még nem választott tervezőt, kivitelezőt, ebben az esetben tudok segíteni! Kérem jelezze!

Komoly érdeklődő esetén az ár alkuképes!

Köszönöm, hogy megkeresett!

Üdvözlettel:

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.