Építkezzen a Kiskörös partján!

4951 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Gyulát a vizek városának nevezték el, hiszen a település a Körösök völgyében mocsaras vidékre épült. A város a „vizek városa” szimbolizálására a városközpontjában felújított főterén szökőkutakat és csobogót épített, lenyűgöző látványosság az esti kivilágításban. Gyula városa sok parkjával, műemlékével, valamint hangulatos utcáival, és nem utolsósorban fürdőváros jellegével jelentős turisztikai szereppel bír.
Ebben a látványosságban fontos szerepet játszik a várost átszelő "Kis Körös", amelynek a partján, a város központi részén kínálok eladásra egy 150 m2 hasznos alapterületű családi házat.
Az ingatlan kellemes, hangulatos környezete szinte marasztalásra bírja az odalátogatókat.
Az udvaron örökzöld fenyőfák fogadnak bennünket.
Tovább haladva, az előszobán keresztül juthatunk a különböző helyiségekbe. Balra kettő nagy szoba enged betekintést, majd egy külön bejárati ajtóval rendelkező szobába juthatunk. Az előszobát elhagyva a tágas nappaliba érkezünk, ahonnan nyílik a fürdő szoba, illetve egy újabb hálószoba.
Tovább haladva egy közlekedő fogad bennünket, ahonnan ismét egy fürdőszobát találunk külön WC helyiséggel, majd egy világos konyha követi a kamrával együtt.
A közlekedőből léphetünk ki a fedett teraszra, amely a nyáresti beszélgetések helyszíne lehet.
Az ingatlan mellett épült fel egy tároló, illetve a zárható garázs.
Az épületen részleges felújítások történtek, így a nyílászárók egy része ki lett cserélve, a tető felújítása is korábban megtörtént, a járólapok új arculatot kaptak.

A családi házat ajánlom befektetőknek, vállalkozóknak a kedvező elhelyezkedése és fekvése miatt. Az ingatlan mellett korábban épült egy ingatlan, amely nem lett felújítva, ezért bontásra szorul. A két telek összességében óriási lehetőségeket rejt magában, akár apartmanok, illetve társas-házak építése szempontjából. Ezen épületek kihasználhatósága kedvező feltételeket biztosít, hiszen a város központi részén, a legtöbb turista és nyaraló vendég által látogatott környezetben épülhet fel.

Kedves érdeklődő! Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné az ingatlant megtekinteni, akkor hívjon bizalommal:
Trungel Edit 06/ 303731760Trungel Edit

Trungel Edit

Hitelügyintéző, ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (30) 373 1760
Trungel Edit

Trungel Edit

Hitelügyintéző, ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (30) 373 1760