Építkezzen a város legszebb környezetében

5115 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Gyula, az Alföld délkeleti részén, a Körös menti síkon, a Fehér-Körös bal partján található, közvetlenül a román határ mellett. A Fehér- és a Fekete-Körös Magyarország legtisztább vizű folyói közé tartoznak; az itt található folyópartok, erdők – amelyeket mára védett területekké minősítettek –, tájkép tekintetében különösen szépek.
A város a „vizek városa” szimbólumot megkapta.
Ebben a csodálatos környezetben kínálok eladásra egy 114 m2 alapterületű, lebontandó ingatlant, amely a "Kis Körös" partján épült fel a múlt század közepén.
Állagából megítélve lakhatásra nem alkalmas, a felújítás költsége meghaladhatja egy új ingatlan építésének a kiadásait.
Ellenben, új ingatlan építésére vágyóknak a legideálisabb környezetet biztosítja a telek nagysága és környezete, a vízpart mellett. Az Élővíz medrét telepített fűzfasor, a partot pedig hársfasor szegélyezi, melyek között szívesen sétálnak, futnak a helyiek és a turisták is egyaránt. Nagy értéke, hogy a partjai közötti távolság arányos a város méretével,

A családi házat ajánlom befektetőknek, vállalkozóknak a kedvező elhelyezkedése és fekvése miatt. Az ingatlan mellett épült egy családi ház, amely akár felújítás után tovább hasznosítható apartmanként, vagy családi házként. Befektetők akár tovább is gondolhatják az alternatívákat, mivel a két telek összességében óriási lehetőségeket rejt magában, akár apartmanok, illetve társas-házak építése szempontjából. Ezen épületek kihasználhatósága kedvező feltételeket biztosít, hiszen a város központi részén, a legtöbb turista és nyaraló vendég által látogatott környezetben épülhet fel.

Kedves érdeklődő! Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné az ingatlant megtekinteni, akkor hívjon bizalommal:
Trungel Edit 06/ 303731760

Trungel Edit

Trungel Edit

Hitelügyintéző, ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (30) 373 1760
Trungel Edit

Trungel Edit

Hitelügyintéző, ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (30) 373 1760