Építkezzen Győrzámolyon!

7633 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrzámolyon, újonnan nyíló utcában, családi házas övezetben, igényes kivitelezőtől kínálom eladásra ezt a 715m2-es telekre tervezett 90 m2 alapterületű 3 szobás, nappali-étkező-konyhás újépítésű önálló családi házat. Várhatóan 2021 végén történő átadással emelt szintű, fűtéskész állapotban.

Elhelyezkedését tekintve mindössze néhány percnyi távolságra található Győrtől autóval. A környéken új házak épülnek, közel a nagyvároshoz, de mégis szép, családias környezetben.

A ház 30-as téglából épül, a homlokzatra 20 cm vastag hőszigetelő rendszer kerül. A tető fafödémes, Terrán beton tetőcseréppel, választható színnel. A nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt műanyagablakok. A fűtését kombi gázkazán látja el választható radiátoros, vagy padlófűtéses hőleadással. A házhoz tartozik 3 hálószoba, gardrób, amerikai konyhás nappali, kamra, fürdőszoba, külön helyiségben vendég WC, illetve háztartási helyiség.

Igény esetén a kivitelező kulcsrakész kivitelezést is vállal korrekt áron és pontos határidővel!

Esetleg nagyobb alapterületű házat szeretne? Még egy helyiséget, nagyobb teraszt, pergolát?

ÁLMODJA MEG, TERVEZZE MEG A RÉSZLETEKET!

Ár: 47.900.000Ft, ami tartalmazza a házat emeltszintű fűtéskész kivitelezéssel, a telekárat és a közművek díját és a megújuló energiát is.

Igénybe vehető 2021 évi támogatások új építésű ingatlanoknál:
-CSOK
-Babaváró hitel
-Vagyonszerzési Illetékmentesség
-5%-os Áfa visszaigénylés
-Otthonfelújítási támogatás

Hívjon akár hétvégén is! :)
06-30/156-6513

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.
Irodánk ügyvédi szolgáltatással, jogi tanácsadással és díjmentes, bank független CSOK, Babaváró hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével áll rendelkezésükre.

Takács Zoltán

Takács Zoltán

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 156 6513
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.