Érd-Diósd határán panorámás kulcsrakész ikerház eladó

4227 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Február 10 és 23 között, kizárólag emailben leszek elérhető, ha kérdése van, ott tudok majd válaszolni.

Érdligeten, Érd-Diósd határán csendes utcában panorámás ikerház mindkét lakása eladó. A meseszép telek összesen 1252 m2, így a lakások mindegyikéhez 626 m2-es saját terület tartozik.

Az ikerház tervezésénél figyelembe vették a telek adta adottságokat és maximálisan kihasználva azt három szinten építették meg az egyenként 158 m2-es, jól szeparált, energiatakarékos és egyben letisztult formatervű lakásokat. Utca szinten mindkét oldalon két férőhelyes garázst alakítottak ki, aminek a tetején találhatóak a teraszok (41.5m2). A földszinten a nappali, étkező-konya, előszoba, mosdó és egy szoba található. Az emeleten 3 szoba kapott helyet egy tágas fürdőszobával és természetesen külön wc-vel.

Az ikerházat a beruházó saját forrásból építi, minőségi anyagok felhasználásával, magas műszaki tartalommal. Beruházó referencia ingatlanai természetesen megtekinthetőek!

Az épület tartófalai 30-as Porotherm téglából, kívülről 15cm-es EPS szigetelőrendszerrel és színes műgyantás vakolattal, míg a belső falak 10 cm.es válaszfaltéglákból készülnek. Aljzaton 15 cm-es lépésálló szigeteléssel, míg a födémen 25 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel. A külső nyílászárók 3 rétegű hő és hangszigetelt nyílászárók, redőnyökkel, míg a belső ajtók laminált fa beltéri ajtók. Az épület héjazata cserép, antracit színben.

Az ikerház bár egy egységet alkot, a hangszigetelésről a lakások közötti 2x30-as falazat mellett a különálló tartófalak közötti légrés illetve az azt kitöltő szigetelő rendszer gondoskodik. A födém mindkét lakás esetén külön került megépítésre, ezzel is biztosítva a lakók teljes nyugalmát.

A beruházó kiemelt figyelmet fordít a környezettudatosságra: így az energiatakarékos épület fűtés és meleg víz ellátásáért a hőszivattyús rendszer lesz a felelős, padlófűtéssel. Az épület 10KW-os napelemrendszert kap lakásokként, egy légkondicionáló berendezéssel, elektromos szúnyoghálókkal. A külön egységek egymástól elválasztva kerülnek átadásra, zsaluköves kerítéssel, utcafronton zsaluköves alappal, fém léces betétekkel. Mindez a kulcsrakész ár részeként!

Az ingatlan egyaránt megközelíthető mind Érd, mind Diósd irányából. Mivel Diósdliget domboldalában helyezkedik el, így Diósd központja 3 perc alatt elérhető autóval, ahol megtalálható minden: Interspar, gyógyszertár, bankok, iskola-óvoda, üzletek... Az utcából gyalog kb. 5 perc sétára elérhető Diósdliget Fenyves részén közlekedő BKK és Volánbusz is, Kelenföld 20 perc.

Az ingatlan megvásárlásánál CSOK, kedvezményes lakáshitel, 5%-os Áfa visszaigénylés, illetékmentesség igénybe vehető!

Az kulcsrakész ikerház a tervnek megfelelően készül, várható befejezése 2022.IV. negyedév.

Amennyiben szeretne családjával impozáns helyen, a panorámában gyönyörködve, madárcsicsergés mellett élni "távol" a város zajától kizárva a kíváncsiskodó tekinteteket, ne keressen tovább, meg is találta leendő új otthonát!

Ütemezett fizetés, a teljes kivitelezés alatt! Ha időben leköti az ingatlant, saját igényeire szabhatja azt.

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat.

Fekete Zoltán
PRÉMIUM

Fekete Zoltán

8 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Régióigazgató
Budapest
+36 (70) 947 6547
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban