Érd exkluzív részén kulcsrakész, modern családi ház eladó

4462 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Érd Parkváros egyik legszebb részén, erdő mellett modern kétszintes, nettó 195 m2-es kulcsrakész önálló családi ház 712 m2-es gyönyörű telken eladó.

Modern formák, jól kialakított és szeparált belső terek és nagy teraszok (összesen közel 90m2) teszik egyedivé és különlegessé az ingatlant. A beruházó saját forrásból finanszírozza a kivitelezést, több éves szakmai múlttal Referencia ingatlanok megtekinthetőek. A kivitelezés folyamatosan, terv szerint halad. Várható átadás: 2022 év vége!

Az ingatlan a kor előírásainak megfelelően minőségi anyagokból és magas műszaki tartalommal épül. Az épület tartófalai 30-as Porotherm téglából, kívülről 12 cm-es EPS szigetelőrendszerrel és színes műgyantás vakolattal, míg a belső falak 10 cm.es válaszfaltéglákból készülnek. Aljzaton 12 cm-es lépésálló szigeteléssel, míg a födémen 35 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel. A külső nyílászárók 3 rétegű műanyag nyílászárók, redőny előkészítéssel, míg a belső ajtók laminált fa beltéri ajtók. Az épület fedése cserép.

Az energiatakarékos modern épület fűtés és meleg víz ellátásáért a hőszivattyús rendszer felel, padlófűtéssel, szobákban radiátoros hőleadókkal. A napelemes kiállások az árban foglaltatnak.

A nettó 195 m2-es családi ház nappali + 4 szoba+ erkélyek + terasz +2 állásos garázs kerül megépítésre. A kiváló tervezésnek köszönhetően egy modern, energiatakarékos és kényelmes otthona lehet. Természetesen a belső tereket , a burkolatokat, kiállásokat, szanitereket saját ízlésére szabhatja. Részletes műszaki leírásért kérem keressen!

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló: csendes, forgalomtól és zajtól mentes nyugodt utcában, rendezett családiházas környéken, pár percre az autópályától, Interrspártól. Üzletek, bankok, orvos, iskola-óvoda, játszótér, buszmegálló a közelben.

Az ingatlan megvásárlásánál CSOK, kedvezményes lakáshitel, 5%-os Áfa visszaigénylés, illetékmentesség igénybe vehető!

Ütemezett fizetés, a teljes kivitelezés alatt! Ha időben leköti az ingatlant, saját igényeire szabhatja azt. Éljen a lehetőséggel!

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat.

Fekete Zoltán
PRÉMIUM

Fekete Zoltán

8 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Régióigazgató
Budapest
+36 (70) 947 6547
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban