Érd Fenyves-Parkvárosban napelemes családi ház eladó

638 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Érd Fenyves-Parkváros kiemelt csendes részén bruttó 212 m2-es, nettó 174 m2-es kétszintes, jó elosztású napelemes családi ház, gyönyörű, parkosított 943m-es ősfás saroktelken fantasztikus áron eladó!

Az ingatlan 2002-ben épült, majd 2008-ban lett a tetőtér beépítve. A tetőtér beépítésnek köszönhetően, egy jó elosztású, szeparált, akár több generációnak is alkalmas családi otthon vált belőle. A földszinten található az egyállásos garázs, elektromos kert ill. garázskapuval, innen közelíthető meg a gépház, ami egyben mosókonyhaként is funkcionál. A garázsból az előszobába jutunk, ahonnan a lenti fürdőszoba wc-vel, három szoba és egy kamra érhető el, majd a folyosó végén az amerikai konyha-nappali-étkező található. Innen juthatunk fel az emeletre, egy fém szerkezetű, keményfa lépcsőfokokkal készült kényelmes lépcsőn, ahol egy előtér, egy közlekedő beépített szekrénysorral, egy gardrób, két hálószoba és egy modern fürdőszoba található.

A ház fűtését gázkazán adja, földszinten padlófűtéssel (előszoba, folyosó, fürdőszoba, nappali-étkező-konyha), szobákban és az emeletei helységekben radiátoros hőleadókkal. A nappaliban egy 7,9 kW-os (H tarifára jogosult) hűtő-fűtő klíma található, amit a ház napelem rendszere teljes egészében kiszolgál, ezenkívül egy fatüzelésű gyönyörű kandalló szolgáltatja nem csak a hangulatot, hanem a téli napokon a meleget is!

A tartófalazat 30-as téglából, 8 cm-es külső hőszigeteléssel készült, a tetőn 25cm-es kőzetgyapot szigeteléssel, két rétegű hőszigetelt műanyag nyílászárókkal. Tulajdonos megcsináltatta a z összes ablakra az elektromos szúnyoghálókat és rolókat, wifi-n vezéreltek, okos ház előkészítés (ezek elektromos vezetékezése látható a képeken is). A napelemrendszer invertere a bejárati ajtónál kapott helyet, ami nem csak a ház elektromos fogyasztását termeli meg, de 50% a többlettermelés!

Az épülethez egy L alakú nagy terasz tartozik, növényekkel szegélyezve. A 943m2-es, fákkal, bokrokkal tarkított csodálatos saroktelken helyet kapott egy fa szerszámtároló, és egy térkövezett kerti sütögető is. A kertben automata öntözőrendszer biztosítja a növények folyamatos vízellátását. A teljes kerítést tulajdonos megcsináltatta, wpc kerítéselemekkel, ami egyben nemcsak esztétikus, hanem biztosítja a kert szeparáltságát is.

Az ingatlan további fejlesztésével már az új tulajdonos élhet, így saját ízlésére, igényeire szabhatja új otthonát. A padlófűtésnek és a napelemrendszernek hála, minimális beruházással a ház fűtésrendszerét hőszivattyúval lehet kiegészíteni, amit az 5KW-os hűtő-fűtő klíma teljes egészében kiszolgálhat. A külső szigetelés további bővítésével egy energetikailag kifogástalan otthont varázsolhat belőle. Az épület belső falai fűrészporos tapétával vannak burkolva (a földszinten az egyik szobában már le lett szedve), ennek átburkolásával, átfestésével saját igényeire formálhatja a belső tereket.

Az ingatlan kiváló helyen fekszik, könnyen megközelíthető, mégis csendes, nyugodt környék. Az ország legmodernebb iskolája címmel büszkélkedő intézmény komplexum 800m-re található, buszjárat 150m--re, Bem tér gyalogosan 12perc, autóval pár perc, ahogy a bevásárlási lehetőség is (Interspar, gyógyszertár, bank...).

Nagycsaládosok, összeköltözőknek - akár két generációnak is kiválóan alkalmas az ingatlan! Éljen a lehetőséggel!

További kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal, segítek!

Simon Áron

Simon Áron

Ingatlanértékesítő
Diósd
+36 (70) 632 6690
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban