Érd kertvárosi részén , két generációs családi eladó

316 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapesttől 20 km-re, Érd-ligeten kínálok eladásra, egy két szintes, 5+2 félszobás, két generáció részére is alkalmas családi házat, mely akár azonnal birtokba vehető.
Az ingatlan 1986-ban téglából épült, csendes , nyugodt környéken egy 617m2-es rendezett telken helyezkedik.
Két család együtt élésére is tökéletesen alkalmas az otthon, ugyanis két külön bejárattal, és külön mérőórákkal ellátott, de igény esetén akár egybe is nyitható, és ez által egy tágas , kényelmes otthonná varázsolható egy nagyobb család részére.
A 100m2-es hasznos lakóterületű alsó szinten került kialakításra, egy L alakú, tágas, napsütötte nappali, három hálószoba, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, WC, illetve a bejáratnál egy 20m2-es, szélvédett, napsütötte terasz helyezkedik.
A külön bejárattal rendelkező 80m2-es, beépített tetőtérben kapott helyet, egy nappali, két hálószoba, fürdőszoba , WC, konyha, és egy erkély.
A ház klímaberendezéssel, és elektromos kapuval ellátott.
Az ingatlan alatt egy mélygarázs is kiépítésre került, mely két személygépkocsi beállására biztosít helyet.
A telken kerti tároló, melléképület, mely akár műhelynek is megfelelő, illetve fúrt kút található.
A fűtésről gáz-kazán gondoskodik, radiátorok hőleadásával.
Az ingatlan nagyon jó elhelyezkedésének köszönhetően, jó infrastruktúrával rendelkezik, ugyanis a vasúti megálló, illetve a távolsági buszmegálló egyaránt 2 perces sétával elérhető. Ami még nagyon fontos a mindennapjainkban a bevásárlási lehetőségek is, szintén pár perces sétával elérhetőek (Tesco, Aldi,DM).
Ajánlom mindazon kedves érdeklődőknek ezt az ingatlant, akik kellemes zöldövezeti környezetben, közel Budapesthez, nagyon jó közlekedési lehetőségekkel, és nem utolsó sorban nagy családdal, azonnal költözhető új otthonukat keresik.
Várom megtisztelő hívásukat. Keressenek bizalommal.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186