Érd központi részén, új társasházi lakás eladó

264 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Érden, városközponthoz közel, kiváló közlekedés és elhelyezkedés mellett 6 lakásos társasház földszinti 72.23 nm-es 3 szoba+konyha-nappalis lakása eladó saját autóbeállóval.
Az ingatlan közvetlen közelében megtalálható minden: Spar, bankok, üzletek, iskola, pár perc sétára pedig Érd központja, busz és vonatmegállók.

Az ingatlant a beruházó az előzetes terveknek megfelelően kiváló minőségű anyagokból és saját forrásból építi. Érden több már meglévő projektjük megtekinthető, mint referencia. A társasház jelenleg is folyamatos építés alatt áll, a külső homlokzatok vakolását, színezését követően a udvar térkövezése (9db autóbeálló) majd a belső terek kivitelezése történik.
Természetesen a lakáson belül a hideg és melegburkolatok egyedi igények szerint választhatók, ahogy a beltéri ajtók és a szaniterek is.

A társasház lakásaihoz önálló mérőórák és kaputelefon tartozik. A külső szigetelésről a 30-as Porotherm falazat és a 15 cm-es XPS külső hőszigetelő rendszer gondoskodik. A födém monolit, aljzaton 10 cm-es lépésálló szigeteléssel, födémen 30 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel. Kiváló minőségű külső nyílászárók kerültek beépítésre, 6 légkamrás, 3 rétegű fokozott hang és hőszigeteléssel ellátva, kívül rejtett redőnytokkal szerelve. A lakások fűtés és meleg víz igényét egyedi, minőségi kondenzációs gázkazán biztosítja, padlófűtéssel.

Az ingatlan várható átadása 2022 III-IV. negyedév.

A földszint 2-es lakás: 72.23 nm+2.43 és 1.85 nm teraszok
- előszoba: 3.35 nm
- fürdő: 5.55 nm
- háló: 10.50
- háló: 10.97 nm
- konyha+nappali: 27.59 nm
- közlekedő: 2.43 nm
- tároló: 10.28 nm
- wc: 1.56 nm

Az ingatlan megvásárlásánál CSOK, kedvezményes lakáshitel - 5%-os Áfa visszaigénylés, illetékmentesség igénybe vehető.

További kérdései esetén kérem keressen bizalommal, állok rendelkezésére!

Simon Áron

Simon Áron

Ingatlanértékesítő
Diósd
+36 (70) 632 6690
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban