Érd központjában, extrákkal ellátott családi ház eladó

191 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A városból kimenekülök körében, az egyre közkedveltebbé váló Érden kínálok eladásra, egy igényes kivitelezéssel épült, tehermentes családi házat, mely akár azonnal birtokba vehető.
A modern stílusú, minden igényt kielégítő ingatlan, kellemes belső terekkel, és jó kialakítással rendelkezik, valamint minden extrával ellátott. Kamera és riasztó rendszer, napelem a meleg víz ellátáshoz, távirányítós garázs és kertkapu, magas minőségű fűtési rendszer ( geotermikus ), padló és radiátoros fűtés, központi porszívó, inverteres klímaberendezés, külső hőszigetelés 15 cm, kertben öntözőrendszer,fűthető garázs beálló, és a nyílászárók redőnnyel, valamint szúnyoghálóval ellátottak.
A családi ház ára bútorozottan értendő .
Központi helyezkedésű ingatlan ,792m2-es telken, 2001-2010 között épült. Folyamatos karbantartásoknak, modernizálásoknak köszönheti mai igényes formáját, állapotát.
A családi ház alapterülete 172 m2 és további 98 m2 bővül a tetőtér által .
A földszinten kialakításra került, egy tágas előtér, közlekedő, nappali, mely napsütötte és egy fantasztikus kandallóval díszített , konyha-étkező egy légtérben, melyből nyílik a 28m2-es fedett terasz, három hálószoba, hatalmas fürdőszoba egyben a WC-vel, kamra, és külön WC .
Továbbá egy 48m2-es fűtött, két személygépkocsi beállására alkalmas garázs, kazánház, mosókonyha, mely tárolásra is alkalmas .
A tetőtérben két egyedi méretű szoba lett kialakítva, hatalmas terekkel rendelkezik, melyből az egyik jelenleg tárolóként funkciónál.
A kert rendezett, szépen parkosított, örökzöldekkel telepített, igazán kellemes kikapcsolódást nyújt egy hosszú fárasztó nap után. Közlekedés szempontjából is kiváló az elhelyezkedése az ingatlannak, valamint iskola, óvoda és minden fontos szolgáltató pár perces sétával elérhető.
Tökéletes választás lehet akár nagycsaládos, vagy több generáció együtt élésére is ez az ingatlan . A jól kialakított tágas terei a családi háznak, egy kényelmes otthont tudna biztosítani új tulajdonosának.
Várom megtisztelő hívásukat. Keressenek bizalommal.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.