Érd központjában, három szintes családi ház eladó

1669 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Érden, a város központjában kínálok eladásra , egy több generáció részére is alkalmas, akár azonnal birtokba vehető, három szintes családi házat. Az ingatlan kiválóan alkalmas értékmegőrző, és inflációt kivédő befektetésnek.
Frekventált részen található tehermentes ingatlant, egyedi belső elrendezés, tágas , napsütötte terek jellemzik.
A 80-as években, téglából épült családi ház felújítása, korszerűsítése, modernizálása szükségszerűvé vált, valamint egyes részei az ingatlannak befejezésre is várnak, melyet új tulajdonosa igénye szerint alakíthat.
A családi ház nagyon jó elhelyezkedéssel, kialakítással bír, így akár üzleti, kereskedelmi tevékenységek kialakítására is tökéletesen alkalmas,( mint pl. irodaház, szolgáltató ház, magánpraxis stb.) és további lehetőségeket rejt magába.
593m2-es parkosított telken helyezkedik a három szintes, mindösszesen 218m2-es hasznos lakóterülettel rendelkező ingatlan.
Az alsó szinten nappali, konyha+étkező,fürdőszoba, közlekedő, tároló, és a lépcsőház található, illetve egy üzlet helyiség lett kialakítva , mely vizesblokkal és utcai bejárattal rendelkezik, valamint egy 19m2-es, egy személygépkocsi beállására alkalmas garázs is helyet kapott.
Az emeleti szinten társalgó, mely erkélykapcsolatos, közlekedő, két hálószoba, nappali, melyek szintén erkélykapcsolatosak, gardróbszoba, fürdőszoba, és külön WC került kialakításra.
A tetőtér beépítésére is lehetőség van, mely 123m2, mely igény szerint kialakítható.
Az épület egy része alápincézett, ahol a kazán helyiség is található.
A telek szépen rendezett, örökzöldekkel telepített, kellemes kikapcsolódást nyújt, egy hosszú nap után.
Az otthon melegéről, gázkazán gondoskodik, radiátorok hőleadásával.
Ajánlanám mindazon kedves érdeklődők részére ezt az ingatlant, akik nagyobb családdal keresik új otthonukat, illetve befektetőknek, valamint akiknek fontos a jó elhelyezkedés, melyhez kiváló közlekedés párosul.
Várom megtisztelő hívásukat, keressenek bizalommal.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.