Érden igényes, két szintes családi ház eladó

2081 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Érd zöld övezeti részén, annak is egy kellemes, rendezett utcájában kínálok eladásra, egy két szintes, jól karbantartott családi házat.
Az ingatlan a 80-as években téglából épült, és 1993-ban egy teljes felújításon esett át , mikor elnyerte mai igényes formáját.
Teljes közművel rendelkezik, illetve a ház egyik oldala hőszigetelő rendszerrel ellátott, és a riasztórendszer bevezetékezve a házba.
600m2-es szépen parkosított telken elhelyezkedő 5 hálószobás családi ház , két szinten összesen 200m2-es lakóterülettel rendelkezik, melyet kényelmes, tágas, napsütötte terek jellemeznek.
Az alsó szinten került kialakításra egy előszoba hatalmas ablakokkal, a nappali , mely egy légteret alkot a konyhával és az étkezővel, továbbá két tágas hálószoba, fürdőszoba együtt a WC-vel. Erről a szintről juthatunk ki a hátsó fedett teraszra, ahonnan a gyönyörű kert látványa tárul elénk. Az emeleti szintre a nappaliban kialakított lépcsőn keresztül juthatunk fel, ahol egy tágas közlekedő fogad minket, melyet akár kis nappalinak is használhatunk, innen nyílik a három hálószoba, egy fürdőszoba, és a külön WC.
A ház alatt egy alaksor is kialakításra került, ahol helyet kapott egy kamra, valamint a kazánház, és egy tárolásra alkalmas tágas tér.
Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik, radiátorok hőleadásával.
A jó kialakítással rendelkező családi ház ,egy szépen rendezett, parkosított, gyönyörű gyümölcsfákkal telepített telken helyezkedik, ahol egy ásott kút is található, mely a nyári locsolásban nagy segítség lehet. A családi ház elengedhetetlen tartozéka egy garázs, mely akár két személyautó beállására is alkalmas.
Ajánlanám azon kedves érdeklődőknek, akik csendes környezetben, jó közlekedési lehetőségekkel keresik álmaik otthonát.
Akár nagycsaládosok, illetve több generáció együtt élésére is tökéletesen alkalmas az ingatlan.
Várom megtisztelő hívásukat. Keressenek bizalommal.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.