Érdliget-Diósd határán újépítésű saját kertes lakás eladó

190 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Érdliget preferált részén, Diósdliget határán kiváló helyen, lankás domboldalon elhelyezkedő, Diósdliget dombjaira örök panorámás gyönyörű telken 4 lakásos ház felső szintjének kulcsrakész, nettó 90m2-es lakása (nappali-konyha-étkező, 3 szoba, fürdő-wc, kamra, tároló), 28m2-es terasszal, 116m2-es saját kerttel és egy csodálatos privát borospincével kedvező áron most az Öné lehet!

A 90m2-es lakás az utcáról elektromos kapun keresztül, a telken leválasztott és térkövezett saját úton lesz megközelíthető. A saját kert mellett a gépkocsibeállók is benne vannak az árban. A lankás teleknek és a kiváló tervezésnek köszönhetően a lakás hiába emeleti, mégis kertkapcsolatos, így a bejáratot a saját, privát 28m2-es teraszon keresztül érhetjük el. A lakás D-DNy-i fekvésű, tágas terek és kiváló elosztás jellemzi.

Az ingatlan jelenlegi állapota: emelt szintű szerkezetkész. Beruházó jelenlegi állapotában a tartófalak mellett a válaszfalakat még nem építette be, azt a leendő tulajdonosok saját elképzeléseikre szabhatják. A tervekben szereplő elosztás kiváló, de amennyiben más elrendezést szeretne, bizonyos kereteken belül természetesen megoldható!

Az épület kiváló anyagok használatával, szakemberek által szakszerűen kerül kivitelezésre: A téglafalazatok Porotherm 30NA-ból, az előírt hőtechnikai méretezésnek megfelelő vastagságú hőszigetelő rendszerrel készülnek. Az épületeken belüli, lakáselválasztó falak hangtechnikai méretezésnek megfelelő nagy szilárdságú falazóblokkokból, a szükséges helyeken vasbeton pillérekkel, merevítő falakkal, míg a lakásokon belüli válaszfalak falazóblokkokból készülnek. A külső nyílászárók, 3 rétegű, hőszigetelt üvegezéssel lesznek ellátva, műanyag 6 légkamrás, külső oldalukon színezett, antracit színben. A hideg-meleg burkolatok, szaniterek, kapcsolók...a beruházó által megadott kollekciókból lesznek választhatók, természetesen 1.osztályú minőségben. Épület fedése antracit színű betoncserép. Részletes műszaki tartalomért kérem keressen!

Az épület teljesíti a 7/2006. TNM rendelet közel nulla energiaigényű épületekre vonatkozó követelményeit!

A lakás fűtéséről és hűtéséről hőszivattyú fog gondoskodni, fürdőszobában külön elektromos törülközőszárítóval.

Ahogy említettem, a lokáció zseniális! Csend és nyugalom, de mégis karnyújtásnyira minden elérhető! Buszmegálló 2 perc, iskola-óvoda pár perc, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár...minden a közelben!

Ha Ön vágyik a nyugalomra, saját kertre, netán szeretne búcsút inteni a rezsiszámláknak (itt nem lesz gáz!), és ehhez még esténként a saját borospincéjében meginna egy jó pohár bort, akkor ezt a lakást Önnek álmodta meg a kreatív beruházónk!

A lakás 10%-al foglalható! Az épület jelenlegi készültségét figyelembe véve, a vételár felének kifizetését követően tudja a beruházó az Ön igényeire szabni leendő új otthonát. Éljen a lehetőséggel!

Befejezés: szerződéskötéstől számított 4 hónap!

További kérdéseivel kapcsolatban kérem keressen bizalommal, segítek!

Simon Áron

Simon Áron

Ingatlanértékesítő
Diósd
+36 (70) 632 6690
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban