Érdligeten hőszivattyús lakás saját kerttel eladó

191 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Érdliget gyönyörű részén, Diósdligettel határos utcában, domboldalon elhelyezkedő, Diósdliget dombjaira örök panorámás lankás telken 4 lakásos ház alsó szintjének 60m2-es lakása (nappali-étkező-konyha 2 hálószoba, fürdő-wc), 57m2-es terasszal, 96m2-es saját kerttel, két autós kocsibeállóval kedvezményes áron eladó!

A kulcsrakész nettó 60m2-es lakás az utcáról elektromos kapun keresztül, a saját leválasztott kertrészbe jutva lesz megközelíthető, ahol a két férőhelyes térkövezett gépkocsibeálló is helyet kap. A kertből az 57m2-es teraszon át érkezünk be a lakásba, ahol egy tágas előszobából juthatunk el az egy falán végig teraszajtókkal szegélyezett nappaliba. A jó elosztású, a tűző napnak kevésbé kitett tájolású (K,Ny-i fekvés, kétágyas szoba déli fekvés) lakás két tágas hálószobával és egy fürdő-wc-vel rendelkezik. Az előszobából egy a leendő tulajdonos által megálmodott helység alakítható ki: kamra, mosókonyha, tároló, külön wc...

Az ingatlan jelenlegi állapota: emelt szintű szerkezetkész. Beruházó jelenlegi állapotában a tartófalak mellett a válaszfalakat még nem építette be, azt a leendő tulajdonosok saját elképzeléseikre szabhatják. A tervekben szereplő elosztás kiváló, de amennyiben más elrendezést szeretne, bizonyos kereteken belül természetesen a beruházó vállalja annak kivitelezését. Tervezze meg saját lakását!

Az épület kiváló anyagok használatával, szakemberek által szakszerűen kerül kivitelezésre: A téglafalazatok Porotherm 30NA-ból, az előírt hőtechnikai méretezésnek megfelelő vastagságú hőszigetelő rendszerrel készülnek. Az épületeken belüli, lakáselválasztó falak hangtechnikai méretezésnek megfelelő nagy szilárdságú falazóblokkokból, a szükséges helyeken vasbeton pillérekkel, merevítő falakkal, míg a lakásokon belüli válaszfalak falazóblokkokból készülnek. A külső nyílászárók, 3 rétegű, hőszigetelt üvegezéssel lesznek ellátva, műanyag 6 légkamrás, külső oldalukon színezett, antracit színben. A hideg-meleg burkolatok, szaniterek, kapcsolók...a beruházó által megadott kollekciókból lesznek választhatók, természetesen 1.osztályú minőségben. Épület fedése antracit színű betoncserép. Részletes műszaki tartalomért kérem keressen!

Az épület teljesíti a 7/2006. TNM rendelet közel nulla energiaigényű épületekre vonatkozó követelményeit!

A lakás fűtéséről és hűtéséről hőszivattyú fog gondoskodni, fürdőszobában külön elektromos törülközőszárítóval.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló. A nyugodt, csendes környék ellenére minden pár perc távolságban megtalálható: buszmegálló, iskola-óvoda, bevásárlási lehetőség, orvos, bankok, gyógyszertár...

Ha Ön vágyik a nyugalomra, saját kertre, netán szeretne búcsút inteni a gázszámlának, ezt a lakást Önnek tartogattuk!

A lakás 10%-al foglalható! Az épület jelenlegi készültségét figyelembe véve, a vételár felének kifizetését követően tudja a beruházó az Ön igényeire szabni leendő új otthonát. Éljen a lehetőséggel!

Befejezés: szerződéskötéstől számított 4 hónap!

További kérdéseivel kapcsolatban kérem keressen bizalommal, segítek!

Simon Áron

Simon Áron

Ingatlanértékesítő
Diósd
+36 (70) 632 6690
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban