Érdligeten panorámás, hőszivattyús, új 4 szobás lakás eladó

170 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Érdliget preferált részén, Diósdliget határán kiváló helyen, lankás domboldalon elhelyezkedő, Diósdliget dombjaira örök panorámás gyönyörű telken 4 lakásos ház felső szintjének kulcsrakész, nettó 101m2-es lakása (nappali-konyha-étkező, 3 szoba, fürdők, kamra), 26m2-es terasszal, és egy panorámás 10m2-es erkéllyel kedvező áron most az Öné lehet!

A 101m2-es lakás az utcáról elektromos kapun keresztül, a telken leválasztott és térkövezett saját úton lesz megközelíthető, az út az épület mellett a telek felső részéig tart, ahol két autónak kialakított autóbeálló tartozik a lakáshoz. A lankás teleknek és a kiváló tervezésnek köszönhetően a lakás hiába emeleti, mégis kertkapcsolatos, így a bejáratot a saját, privát 26m2-es teraszon keresztül érhetjük el. A lakás K-D-DNy-i fekvésű, tágas terek és kiváló elosztás jellemzi. Ezt, és a válaszfalak pontos elhelyezését (tehát a teljes belső teret) Ön a saját elképzeléseire szabhatja! Az ingatlan jelenlegi állapota: emelt szintű szerkezetkész.

Az épület kiváló anyagok használatával, szakemberek által szakszerűen kerül kivitelezésre: A téglafalazatok Porotherm 30NA-ból, az előírt hőtechnikai méretezésnek megfelelő vastagságú hőszigetelő rendszerrel készülnek. Az épületeken belüli, lakáselválasztó falak hangtechnikai méretezésnek megfelelő nagy szilárdságú falazóblokkokból, a szükséges helyeken vasbeton pillérekkel, merevítő falakkal, míg a lakásokon belüli válaszfalak falazóblokkokból készülnek. A külső nyílászárók, 3 rétegű, hőszigetelt üvegezéssel lesznek ellátva, műanyag 6 légkamrás, külső oldalukon színezett, antracit színben. A hideg-meleg burkolatok, szaniterek, kapcsolók...a beruházó által megadott kollekciókból lesznek választhatók, természetesen 1.osztályú minőségben. Épület fedése antracit színű betoncserép. Részletes műszaki tartalomért kérem keressen!

Az épület teljesíti a 7/2006. TNM rendelet közel nulla energiaigényű épületekre vonatkozó követelményeit!

A lakás fűtéséről és hűtéséről hőszivattyú fog gondoskodni, fürdőszobában külön elektromos törülközőszárítóval.

Az elhelyezkedés kiváló! Csend és nyugalom, de mégis karnyújtásnyira minden elérhető! Buszmegálló 2 perc, iskola-óvoda pár perc, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár...minden a közelben!

Ha Ön vágyik a nyugalomra, csodálatos panorámára, netán szeretne búcsút inteni a gázszámlának, akkor ez a lakás pont Önre vár!

A lakás 10%-al foglalható. Az épület jelenlegi készültségét figyelembe véve, a vételár felének kifizetését követően tudja a beruházó az Ön igényeire szabni leendő új otthonát. Beruházó magánszemély, több tíz éves szakmai tapasztalattal. Éljen a lehetőséggel!

Befejezés: szerződéskötéstől számított 4 hónap!

További kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal, segítek!

Simon Áron

Simon Áron

Ingatlanértékesítő
Diósd
+36 (70) 632 6690
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban